Gronholm se intoarce in raliuri la bordul unui Subaru

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 26.02.2009
Dublul campion mondial de WRC Marcus Gronholm se intoarce in competitia la care a excelat la bordul unui Subaru Impreza.

Marcus Gronholm va participa la raliul Portugaliei la bordul unui Subaru Impreza. Dublul campion mondial declara ca nu tinteste prima pozitie la finish-ul acestui raliu, ci doreste doar sa isi compare timpii cu ceilalti piloti WRC si intentioneaza sa se distreze. Gronholm a castigat in cariera sa 30 de raliuri din campionatul WRC si a obtinut nu mai putin de 60 de podium-uri in cariera sa profesionala, disputata in principal pentru Peugeot.

In viziunea unora, Gronholm este singurul pilot care il poate detrona pe Sebastien Loeb. Datorita acestui fapt, pilotul finlandez a primit oferte din partea echipelor Subaru si Citroen in decursul anului trecut, iar Ford ii oferise posibilitatea de a il inlocui pe pilotul Gigi Galli, pe perioada in care acesta era accidentat. Cu toate acestea, Marcus Gronholm a refuzat toate ofertele primite in anul 2008.

Via | Autocar

 

Comentarii (2)

  • bogdan
    wrc
    pai subaru nu s-a retras? sau e privat?
    1 1
  • @bogdan
    Da, Subaru si-a retras echipa de uzina din WRC. Marcus Gronholm va pilota o masina apartinand echipei Prodrive.

    O zi buna!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru