Grupul BMW și-a îndeplinit promisiunea: în 2017 au fost livrate 100.000 de automobile electrice și hibride

de Cornel Șocariciu
Marti, 19.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
De la 1 ianuarie 2017 și până astăzi, grupul BMW a livrat 100.000 de vehicule electrificate. Astfel, nemții își ating ținta stabilită și anunțată la începutul acestui an. Evenimentul a fost marcat de un moment special desfășurat la sediul central din Munchen.

La începutul acestui an, reprezentanții Grupului BMW au anunțat că ținta în ceea ce privește livrarea vehiculelor electrificate (electrice și hibride) pentru 2017 este de 100.000 de unități. Și iată că nemții și-au îndeplinit promisiunea.

Pentru a marca acest moment, BMW a pregătit și un eveniment special care s-a desfășurat în Munchen. Sediul central (Four-Cylinder) a fost transformat printr-o proiecție specială într-un set de baterii.

"Ne îndeplinim promisiunile. Acest semn cu o înălțime de 99 de metri luminează drumul spre era mobilității electrice", a declarat Harald Kruger, președintele Consiliului de Administrație BMW AG.

În cadrul aceluiași eveniment, oficialii BMW au înmânat și exemplarul cu numărul 100.000. Acesta a fost un BMW i3 vopsit în nuanța Protonic Blue care a fost comandat de un neamț în vârstă de 80 de ani.

"Entuziasmul legat de mobilitatea electrică este resimţit de toate generaţiile şi livrarea automobilului electrificat cu numărul 100.000 din acest an este un moment foarte special pentru mine", a completat Harald Kruger.

După cum știți, mobilitatea electrică este un element esențial al strategiei Number One> Next.

Până în 2025, grupul german promite 25 de modele integral electrice și PHEV. În 2019 vom face cunoștință cu un Mini de serie complet electric, iar în 2020 vom saluta prezența unui X3 electric. În 2021 nemții promit un vehicul de serie care va îmbina mobilitatea electrică și condusul complet autonom.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru