Grupul Fiat înregistrează oficial numele Barracuda. Ar putea fi folosit pentru un viitor muscle-car

de Bogdan Mirică
Joi, 09.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Fiat-Chrysler a înregistrat oficial numele Barracuda. Tot mai multe surse vorbesc despre un nou muscle-car, gata să înlocuiască Dodge Challenger.

Fiat acordă o deosebită importanță pieței din Statele Unite, cea care a ajutat la revigorarea brandului Chrysler și acum oferă clienți brandurilor italiene abia lansate acolo, inclusiv Alfa Romeo.

Prin urmare, faptul că Fiat a înregistrat numele Barracuda la Oficiul American pentru Patente nu poate decât să bucure fanii modelelor din SUA. Se pare că cererea de înregistrare a fost depusă chiar în data de 23 iunie și se referă la ”vehicule cu motor, pentru pasageri și la părțile lor structurale, inclusiv logo-uri”.

Înainte de a ne grăbi să anticipăm un viitor muscle-car în care Fiat este decis să investească în următorii ani, trebuie să ținem cont și de faptul că fiecare companie cumpără din când în când patentele pentru nume, doar pentru ca ele să nu poată fi cumpărate de producătorii rivali. Prin urmare ar putea fi vorba de o astfel de strategie.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, având în vedere noii reprezentanți din segment, Ford Mustang și Chevrolet Camaro, precum și primirea bună de care s-au bucurat, ar putea face ca acest segment să fie atrăgător și pentru Grupul Fiat-Chrysler.
Prin urmare, actualul Dodge Challenger ar putea fi înlocuit în anul 2018 de un model care să se numeacă Barracuda și care să fie vândut și în Europa. 

via motorauthority

Comentarii (3)

  • Ehe...si cand te gandesti ca pe vremuri era loc si pentru Charger si Challenger de la Dodge, dar si pentru Barracuda (cu tot cu varianta de top Hemi 'Cuda) si Duster de la Plymouth...
    4 1
  • Incep sa plang cand stiu ca twin-air-urile de la Ficat o sa napadeasca peste V8-urile americate :((
    5 1
  • Twinu, deja Mustang are Ecoboost, deci :)))
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru