Grupul PSA vrea să transfere 2.000 de angajați Opel către Segula Technologies: parteneriat strategic pentru “securizarea” locurilor de muncă până în 2023

de Paul Cosma
Miercuri, 05.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul francez PSA poartă discuții pentru semnarea unui parteneriat strategic cu Segula Technologies, furnizor global de servicii de inginerie, cu birouri și în România. Astfel, PSA vrea să transfere cei 2.000 de angajați Opel de la centrul de cercetare și dezvoltare de la Ruesselsheim (aproape de Frankfurt) către compania Segula.

Oficialii grupului PSA și Opel au transmis că negociază un parteneriat strategic prin care să “protejeze” locurile de muncă ale angajaților Opel de la centrul de R&D din Ruesselsheim.

Intenția PSA este să transfere cei 2.000 de angajați Opel către Segula Technologies, un furnizor global de servicii de inginerie, care este prezentă cu birouri și în România. Segula s-a arătat dornică să continue planurile PSA privind “securizarea” joburilor pentru angajații Opel până în iulie 2023.

Grupul francez așteaptă acum ca planul său să fie analizat și, eventual, aprobat de sindicatele Opel. În trecut, sindicaliștii germani au criticat PSA pentru intenția de vânzare a diviziei de cercetare și dezvoltare Opel către alte companii.

Francezii și-au manifestat de mai multe ori dorința de a “scăpa” de costurile cu cei 2.000 de angajați Opel, dar până acum planurile lor au fost blocate de sindicate.

Via PSA

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Aşa cum independenţa, suveranitatea şi identitatea naţiunilor dăunează grav babiloniei bruxelleze, tot aşa cercetarea, dezvoltarea şi personalitatea departamentelor/subsidiarelor nu pot fi digerate la nivelul managerial al corporaţiilor (oricât s-ar invoca “costurile prea mari” de susţinere).
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru