Guvernul britanic ajuta Jaguar si Land Rover

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 12.05.2008
Guvernul din Marea Britanie va sustine implementarea unor tehnologii verzi pe modelele Jaguar si Land Rover.

Guvernul Marii Britanii finanteaza marcile de lux Jaguar si Land Rover in vederea dezvoltarii de tehnologii care sa duca la reducerea emisiilor de carboni.

Sprijinul guvernului britanic consta in proiectul Technology Strategy Board, prin care se investesc circa 45 de milioane de dolari in 16 programe de reducerea a emisiilor de CO2 din mai multe ramuri industriale.

Jaguar si Land Rover sunt implicate in cateva dintre aceste proiecte, care includ si dezvoltarea unei platforme hibrid diesel-electric, care ar urma sa echipeze flota celor doua marci. Cele doua marci britanice lucreaza la aplicarea mai multor masuri care sa duca la reducerea poluarii modelelor premium din gama lor.

Astfel, se intentioneaza implementarea tehnologiei de regenerare a energiei consumate in timpul franarii, folosirea materialelor usoare, cum ar fi aluminiu, toate acestea, in intentia de a arata ca si modelele premium pot indeplini standardele UE.

Via | MotorAuthority  

Taguri: Jaguar, Land Rover

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru