Hakkinen testeaza pentru McLaren

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 29.11.2006
Mika Hakkinen se va afla pentru prima oara in ultimii cinci ani in spatele volanului unui monopost de Formula 1, cu prilejul testelor McLaren de la Barcelona.

Zvonurile care se invart prin lumea Formulei 1 in ultimul timp au fost confirmate astazi partial de McLaren: Mika Hakkinen nu va fi pilot titular la echipa britanica in 2007 insa va testa pentru McLaren, cel putin in zilele urmatoare, cand echipa din Regat va testa in Catalunya. Finlandezul, care nu a mai facut parte din echipa vreunei echipe de Formula 1 de la Marele Premiu al Japoniei din 2001, il va inlocui maine pe Pedro de la Rosa cu ocazia testelor de la Barcelona.

Echipa britanica spera sa profite la maximum de experienta finlandezului pentru a obtine sfaturi utile in vedere dezvoltarii monoposturilor argintii pentru urmatorul sezon.

"In acest moment nu exista planuri concrete legate de eventuale teste viitoare pe care Mika sa le sustina pentru McLaren", a afirmat Ron Dennis, boss-ul McLaren. Aceeasi idee a fost reluata de Norbert Haug, directorul de competitii al team-ului britanic: "Nu trebuie sa concluzionam ca dupa aceste teste Mika va reveni in Formula 1".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru