Heico Sportiv a prezentat pachetul său pentru S60

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 26.08.2010
Heico Sportiv a dezvăluit detaliile pachetului său de tuning pentru Volvo S60. Versiunea de top a acestui model dezvoltă 330 CP şi 463 Nm cu pachetul Heico şi este cu o secundă mai rapidă la acceleraţia 0-100 km/h faţă de modelul standard.

Tunerii de la Heico Sportiv au prezentat pachetul lor de modificări pentru Volvo S60. Kit-ul respectiv de tuning include atât modificări exterioare, cât şi îmbunătăţiri la nivelul performanţelor dinamice. Nemţii de la Heico s-au ocupat de motoarele 2.0T şi T6 ale lui S60, unitatea 2.0 turbo dezvoltând cu 47 CP şi 50 Nm în plu,, în timp ce versiunea T6 furnizează un total de 330 CP şi 463 Nm. Oficialii Heico Sportiv au anunţat că lucrează la pachete pentru modelele T3, T4 şi T5 ale lui S60.

În urma modificărilor, versiunea 2.0T a lui S60 dezvoltă în total 297 CP şi 350 Nm. Cea mai puternică versiune a lui S60 are un timp ce accelerare de 5.8 secunde de la 0 la 100 km/h, ceea ce înseamnă că pachetul Heico de 330 CP şi 463 Nm îl face mai rapid cu o secundă faţă de versiunea standard. Viteza maximă a acestui model este limitată electronic la 250 km/h.

Modificările estetice se restrâng la un spoiler din două bucăţi pentru bara de protecţie, un difuzor de aer spate realizat din fibră de carbon şi un spoiler pentru capacul portbagajului.

Sedanul suedez a primit un kit de suspensie sport care include un set de arcuri şi un set de amortizoare mai ferme, care reduc garda la sol a modelului cu 30 de milimetri. Sistemul de evacuare sport prezintă două tobe finale cu câte două ţevi, iar modelul suedez a primit un set de jante din aliaj uşor, oferite atât pe dimensiunea de 18 inch, cât şi pe dimensiunea de 20 inch. Modificările de la interior se rezumă la un set de pedale sport din aluminiu şi un levier de schimbare a treptelor de viteză din aluminiu.

Via | Autointernationaal

Comentarii (3)

  • frumos, elegant,superb si.....fara a afisa ostentativ si provocator o extravaganta lipsita de sens...
    19 1
  • mihai2001
    O masina cu adevarat inovatoare
    Aparte de pachetul heico aceasta este o masina cu adevarat inovatoare. Asa ar trebui sa arate fiecare model mai nou al fiecarei marci.

    Sa vina cu ceva complet nou si nu cu 2 leduri la fiecare 2 ani.

    S60 a fost un model de succes atat la inceputul anilor 2000 si cred ca si de acum in colo o sa fie la fel. SUCCES !
    15 2
  • fff
    frumos
    13 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru