Heico Sportiv a prezentat prima imagine a pachetului său pentru Volvo S60

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 23.07.2010
Tunerii de la Heico Sportiv au prezentat prima imagine şi au dezvăluit primele ingormaţii ale pachetului de modificări pentru noul Volvo S60.

Nemţii de la Heico Sportiv au realizat un pachet de modificări pentru Volvo S60. Modelul suedez a primit atât modificări estetice, cât şi un pachet de performanţă pentru sporirea comportamentului dinamic al motorului. Kit-ul de tuning nu este încă gata, dar tunerii germani au prezentat două schiţe şi o imagine a modelului finit echipat cu toate elementele pachetului sport.

Pachetul de modificări estetice constă într-un spoiler pentru bara de protecţie faţă, un set de praguri laterale, un spoiler pentru capacul portbagajului şi un şorţ care include un difuzor de aer pentru bara de protecţie spate. Noul difuzor de aer al barei de protecţie spate integrează şi o evacuare sport, iar S60 a primit şi un set de jante din aliaj uşor cu un design deosebit. În cazul jantelor din imagine, tunerii germani au ales un finisaj care imită oţelul polişat.

În ceea ce priveşte performanţele noului Volvo S60, cei de la Heico s-au ferit să dea detalii despre viitorul lor pachet.

Cel mai scump pachet de performanţă ar oferi un motor de 330 CP, dar nemţii nu au specificat despre care unitate este vorba. În cazul în care acesta ar implica modificarea unităţii T6, câştigul de putere ar fi modest. Pachetul de performanţe implică şi un kit de suspensie, care oferă amortizoare şi arcuri mai ferme alături de o gardă la sol redusă.

Via | Autoweek

Comentarii (3)

  • tare
    cool
    22 0
  • super tare
    tare
    21 0
  • Auto-exp
    Automobil-Volvo S60
    Rar gasesti o masina asemanatoare cu Volvo pentru ca este o masina Mixta si nu exagerat de scumpa
    16 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru