Hirvonen se impune in prima zi din Raliul Japoniei

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 31.10.2008
Mikko Hirvonen a avut o evolutie fantastica in prima zi din Raliul Japoniei, unde conduce in fata lui Latvala si Loeb.

Mikko Hirvonen a terminat invingator prima zi din Raliul Japoniei dupa o cursa plina de evenimente. Ziua a fost marcata de accidentul suferit de bolidul pilotat de Francois Duval.

Finlandezul, care ocupa locul doi in clasamentul general din WRC, a avut o zi excelenta si doar anularea unor probe speciale l-a facut sa nu se distanteze in clasamentul provizoriu din Japonia.

Chiar daca nu am concurat atat de mult astazi, avantajul nostru este unul foarte bun. Inca nu s-a terminat, dar deocamdata trebuie sa spunem ca stam foarte bine. Masina a stat excelent pe traseu, nu a trebuit sa schimb nimic toata ziua, doar am tras cat am putut de tare de ea. Traseul este complet diferit maine, insa sper sa fie ud, in caz contrar nu voi putea mentine avantajul in fata lui Loeb”, a declarat Mikko Hirvonen.

Locul al doilea la sfarsitul primei zile din Japonia a fost ocupat de coechiperul lui Hirvonen, Jari-Matti Latvala, care a avut o evolutie inconstanta, dar gratie WRC-ului din dotare a putut sa se mentina la varful clasamentului.

Locul al treilea este ocupat de Sebastien Loeb, care se mentine in graficul stabilit pentru etapa nipona. Francezul de la Citroen are nevoie de 6 puncte in Japonia pentru a deveni pentru a 5-a oara consecutiv campion mondial in WRC.

Taguri: Citroen, Ford, Loeb, WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru