Honda a lansat un simulator de condus ecologic

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 25.05.2009
Honda a lansat un simulator de condus care ii invata pe soferi sa conduca prudent si ecologic. Jocul PC este oferit impreuna cu un volan si un set de pedale, pentru a simula experienta reala de condus.

Honda incearca sa antreneze soferii de flote cu ajutorul unui joc pe calculator. Simulatorul auto se numeste Honda Safety Navi si a fost lansat in Japonia. Jocul este oferit impreuna cu un set format din pedale si volan, pentru a conferi un spor de realism simularii. Simulatorul de condus este disponibil momentan doar in Japonia, deoarece este adaptat pentru legile tarii asiatice.

Jocul Honda are doua moduri in care poate fi utilizat – Eco Drive si SD Coach. In modul Eco Drive, jucatorul trebuie sa obtina un consum de carburant cat mai scazut, pe cand modul SD le permite soferilor sa exerseze condusul in diferite conditii meteo controlate fara a risca pagube materiale sau pierderea de vieti omenesti.

Honda a creat acest simulator pentru a economisi carburant prin pregatirea virtuala a soferilor de flote comerciale. Mai exact, simulatorul este destinat soferilor de flote comerciale si ai diferitelor agentii guvernamentale. Pretul unui pachet complet de simulare este de 3.000 dolari, si este justificat prin faptul economiei de carburant obtinute prin exersarea in fata calculatorului, precum si riscurile reduse la minim in cazul folosirii acestei metode de instruire.

Bineinteles, aceasta metoda de instruire nu poate inlocui experienta reala de sofat, dar ii poate scuti pe proprietarii flotelor de automobile de costurile mari ale instruirii de conducere ecologica a soferilor. Soferii vor putea exersa conducerea in diferite situatii meteo si conditii scazute de vizibilitate, ceea ce va duce la un comportament imbunatatit in cazul situatiilor reale.

Via | MotorAuthority

Comentarii (9)

  • Zici ca e joc de copil infantil,debil sub 1 an
    5 9
  • Pai nu este un joc este un simulator mai infantilule.
    10 5
  • cineva
    cumpar jocul
    dar sa-mi dea o japoneza cadou sa-mi traduca :)
    5 3
  • pentru alex si bbb
    hei guys, cool men!
    e adevarat ca grafica pare facuta pentru copii dar nu stim care sunt canoanele japoneze in materie.
    2 3
  • eu vroiam sa aibe grafica de nfs, ce p. asa mai bine ma joc mario pe ps2
    1 5
  • george becali
    P.S
    Nu am mai mentionat numele ca stie el incepe cu b
    0 4
  • @ Alex
    Copil infantil ... asta spune totul ... te cam domina limba romana ...
    3 0
  • @ReVoLuTiOn
    Pai tocmai asta era si ideea am vorbit pe limba voastra pentru cei ca tine ca cel din echipa de haur Automarket ma refer strict la bbb; si acum ca te-ai prins vrei sa arati lumii ce frumos si destept esti!E un pas inainte si iti doresc multe "succesuri"(tot pe limba ta daia am pus in " " )

    Referitor la articol grafica este de 2 lei.Puteau daca tot au scos accesorii sa mai investeasca un pic si grafica..parerea mea.

    P.S
    Stiu ca imi veti filtra comentariu chiar daca nu are cuvinte urate in context in continuare imi sustim puncul....
    numai bine'
    1 3
  • @Alex
    daca vrei sa te JOCI incearca NFS.
    daca vrei sa inveti altceva, sa ai cunsumuri mici, etc..........foloseste acest simulator.
    Nu GRAFICA conteaza !!!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru