Honda Accord a primit cinci stele la testul EuroNCAP revizuit

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 27.02.2009
Honda Accord a primit cinci stele conform criteriilor revizuite ale testului de siguranta EuroNCAP.

Organismul independent EuroNCAP si-a revizuit criteriile de testare. Noul Honda Accord a fost printre primele modele testat dupa noile criterii si a obtinut cinci stele la acest test. Accord a obtinut cinci stele la protectia pasagerilor adulti, patru stele la protectia copiilor si trei stele la protectia pietonilor. Honda Accord a obtinut 78 de puncte din cele 70 necesare pentru a primi cinci stele la testul de siguranta EuroNCAP.

Noile criterii EuroNCAP contin ponderi diferite ale testelor, astfel incat testul de siguranta al adultilor are pondere 50%, testul de protectie al copiilor are pondere 20%, iar testul de protectie al pietonilor are pondere de 20% in cadrul notei finale. Echipamentele electronice de protectie a stabilitatii,precum si alte echipamente de siguranta activa au o pondere de 10% in nota finala a fiecarui model.

Via | EuroNCAP

Taguri: Accord, EuroNCAP, Honda

Comentarii (3)

  • OK
    o veste excelenta...........bravo HONDA :)
    0 0
  • 5 stele
    Va trebui schimbat NCAP asta, acum aproape toate masinile care se produc au 5 stele , asta ce inseamna ca toate sunt la fel de sigure ? Eu nu prea cred.
    0 0
  • @ Toma
    Poate n-am inteles eu cum se dau punctajele la EuroNCAP (mai putin cel final - overall). Pentru cei intereesati, vedeti:http://www.euroncap.com/results/honda/accord/2009/351.aspx.
    Copy / Paste loveste din nou.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru