Honda Accord Crosstour, noi imagini oficiale

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 07.09.2009
Oficialii Honda au lansat inca patru imagini cu Accord Crosstour si au raspuns criticilor la adresa acestui model.

Honda a emis un raspuns oficial la adresa criticilor pe care le-a primit pe pagina de Facebook a modelului Accord Crosstour. Astfel, oficialii marcii japoneze au publicat inca trei imagini ale lui Accord Crosstour si au motivat ca primele imagini oficiale ale acestui model nu erau realizate dintr-un unghi potrivit, lucru care a generat impresii negative. Mai mult de atat, oficialii Honda declara ca modelul este mai aspectuos decat pare in primele imagini, si ca vor lansa o galerie foto extinsa care va surprinde frumusetea noului Accord Crosstour.

Honda a completat aceasta declaratie cu faptul ca studiile efectuate pe anumite grupuri-tinta le-au aratat ca Accord Crosstour este un model atragator, iar ca acest lucru va fi vazut si in cifrele de vanzari.

Oficialii Honda au motivat si stergerea anumitor comentarii facute de Eddie Okubo pe pagina de facebook a lui Accord Crosstour. Se pare ca declaratiile angajatului respectiv au fost sterse deoarece erau comentarii personale si nu reprezentau parerea celor de la Honda.

Implicarea producatorului japonez pe Facebook si pe alte site-uri de socializare ar putea deveni mai adanca, odata cu observarea atentiei pe care o primesc din partea fanilor marcii.

Via | EGMCarTech | Facebook

Comentarii (17)

  • george
    TUPEU AMERICANESC
    si la astia de la Honda...

    Ei contrazic un lucru evident si vin si cu motivatii din astea jenante. Daca masina asta se va vinde bine, va fi in principiu din cauza emblemei de pe capota nu a look-ului...

    Pot ei sa o pozeze din orice unghi, tot urata cu draci e...
    5 5
  • M-am distrat de minune cu comentariile de pe Facebook. Mi-a placut mai ales tupeul PR-istilor: nu e urata cum ziceti voi, ci e dedicata unui anume segment. Care o fi ala, ca toata lumea o balacarea pe wall, inclusiv angajatul Honda pe nume Eddie, pe care au avut grija sa-l stearga repejor. Pacat ca n-am facut un print screen la ce a zis nenea ala, eu unul am ramas interzis. Chiar m-au socat PR-istii, nu ma asteptam la o asa atitudine, mai ales ca sunt angajati Honda, nu Great Wall sau Geely.
    2 2
  • unde e LEE?
    LEE sari pa ei , sau ai plecat la baie cu o lama , sa te ...barbieresti? :))))
    3 1
  • ...
    Groaznic cum arata... fata de Logan, fundul seamana cu... ceva (cu ceva o semana). Cred ca o sa se vanda doar datorita a ceea ce are in interior si nu in exterior... urat rau.
    2 2
  • pff
    Doamne ce exterior , de unde l-or fi scos astia ? :))
    1 1
  • schumi
    Uratanie...
    !
    1 1
  • de la un fan honda...
    oricat as aprecia honda tre sa fiu obiectiv si sa recunosc k e urata tare.....
    2 0
  • @illy
    poate tu!
    am spus de la inceput ca e o masina "interesanta"..........
    2 0
  • Oricat ar vrea unii sa zica ca seamana cu ceva, masina chiar e originala, trebuie sa recunoasteti asta. Stau si ma uit la poze si trebuie sa spun ca ampatamentul scurt si consolele imense au contribuit mult la uratenia masinii. Sa fi pus rotile nitel mai inspre extremitatile masinii si sa fi trantit un spate de combi Saab ar fi inclinat mult balanta inspre "placut". Dupa "succesul" Insight, ma intre oare pana unde vor merge daca si chestia asta o va da in bara (si, dupa toate probabilitatile, o va da). Avand in vedere ca Honda ramasese cam singura marca mai respectabila, 'evolutiile' astea recente sunt destul de ingrijoratoare.
    2 0
  • Se pare ca nici fanii Honda americani nu sunt incantati:
    http://www.vtec.net/polls/results?poll_id=850585&voted=0
    Trei sferturi din voturi prevad ca va fi cel putin un insucces.
    2 0
  • alex&george&roland_st
    Cei asta?
    2 0
  • oi fi eu fan Honda, dar sincer, e urat modelul asta.
    2 0
  • LEE
    inteleg ca ti-ai facut ideea , nu am nimic cu tine dar iluziuile care ti-ai facut cu modelul asta m-i se par comice :)))
    1 0
  • @illy
    nici eu n-am nimic cu tine :)
    am zis ca este interesanta, aduce ceva nou, mai mult in sens negativ.
    la fel si ACURA ZDX.............nu stiu ce este cu ei...........
    sufar, asta e!
    1 0
  • Etienne
    Honda S.U.A.
    Cred ca sunt multi care isi fac probleme degeaba in legatura cu Accord Crosstour: masina nu va fi vanduta in Europa, deci nu trebuie sa se ingrijoreze foarte tare ca li se va zgaria retina la vederea modelului asta. E ca si in cazul lui Nano, pe care foarte multi il huleau , desi masinuta e, pentru cel putin urmatorii 3 ani, doar pentru piata din India. Chiar s-a acordat atentie prea mare lui Accord Crosstour. Cat despre aspect, s-au vazut si masini mai urate.
    1 0
  • TZENU BMW
    copie
    copie audi a5sportback 100% nimic mai mult
    1 0
  • Asa e, cum zice Tzenu, nu de alta, dar am vazut si eu intr-o seara cum treceam pe langa sediul Honda cum doi chineji dintr-astia smulgeau cu ranga emblemele Audi si lipeau in locul lor cu superglue pe cele de Honda. Cand i-am intrebat de unde au invatat asta, mi-au spus ca de la Gigi Becali cand si-a reparat Maybachu'. Mama lor galbejiti, se tin numa' de tampenii! Oricum, misto, ca tocmai ma gandeam sa-mi iau un A5 sportback, dar n-am bani de el, asa ca iau un Crosstour dintr-asta mai 'eftin, ca tot e Audi 100%.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru