Honda aduce celebrul robot umanoid ASIMO in Romania

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 22.03.2010
Cel mai performant robot care poate interactiona natural cu omul va fi adus de Honda in Romania pentru a da startul in finala competitiei de sofat ecologic GreenChallenge.

Finala competitiei anuale de condus ecologic organizat de Honda in Romania va avea in 2010 un oaspete special: robotul ASIMO, una dintre cele mai avansate forme de inteligenta artificiala dezvoltate de industria roboticii din Japonia. Construit de Honda, ASIMO a fost prezent ca principala atractie la standurile constructorului nipon de la marile saloane auto ale lumii, urmand ca acesta sa dea startul in Honda GreenChallenge, intrecerea care va desemna in acest an cel mai "curat" sofer din Romania.

Deocamdata, concursul organizat de Honda se afla in faza inscrierilor si a calificarilor online, toti doritorii fiind invitati sa ia parte la concurs prin site-ul oficial al intrecerii Honda GreenChallenge.

"Asa cum am promis, am rezervat o serie de surprize fanilor Honda din Romania, iar prima dintre ele este prezenta lui ASIMO la finala GreenChallenge. Rolul lui ASIMO in competitia Green Challenge este unul foarte important, deoarece el va da unda verde finalistilor in ultima etapa a competitiei", spune Mihai Sandu, Project Manager al GreenChallenge 2010.

via | Honda

Comentarii (2)

  • Asimo
    Automarket, stiti cumva daca robotul va fi prezentat de catre importator si pentru vizitatori? As vrea sa-l vad. :)
    0 0
  • Asimo
    Sper ca da totusi, si eu as vrea sa-l vad :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru