Honda aduce două concepte misterioase la Beijing

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 10.04.2012
Honda a prezentat o imagine teaser a conceptelor pe care le aduce la Salonul Auto de la Beijing. Imaginea surprinde un hatchback şi o berlină.

Honda a anunţat că va prezenta două concepte la Salonul Auto de la Beijing. Constructorul nipon a prezentat şi o imagine teaser a celor două modele, despre care spune că sunt destinate pieţei din China. Imaginea prezintă două siluete, care ascund un hatchback şi o berlină. Cei de la Honda au specificat că ambele concepte vin la Beijing în premieră mondială.

În timp ce hatchback-ul aminteşte de versiunea europeană a lui Civic, berlina sugerează o versiune chinezească a lui Accord. Alături de cele două concepte, standul Honda de la Salonul Auto de la Beijing va prezenta modelele CR-Z, Insight, Fit Hybrid, Acura ILX, Acura RDX şţi conceptul NSX.

Oficialii Honda au confirmat faptul că versiunea de serie a lui Acura NSX va fi vândută şi pe piaţa din China odată ce intră în producţie. Modelul va fi lansat în termen de trei ani, dar trenul său de propulsie va debuta anul viitor pe Acura RLX. Modelul RLX va avea un motor V6 alimentat cu benzină şi un motor electric montante pe puntea faţă, în timp ce NSX are acelaşi tren de propulsie montat pe puntea spate.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru