Honda ar putea lansa un succesor pentru roadsterul S2000: “Mai sunt analize de făcut”

de Petre Barac, Foto: Honda
Miercuri, 25.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Honda, Takahiro Hachigo, ia în calcul lansarea unui succesor pentru roadsterul S2000, dar pentru asta “trebuie făcute analize suplimentare”.

Lansată în 1998, Honda S2000 a fost una dintre cele mai apreciate mașini la vremea ei, iar fanii ei ar putea primi o veste bună.

Constructorul japonez se gândește să lanseze un succesor pentru roadsterul S2000, dar nu înainte de o analiză amănunțită.

“Nu pot să vă spun cu exactitate dacă S2000 va fi reinventată. Trebuie să facem analize suplimentare”, a spus șeful Honda, Takahiro Hachigo.

Ipoteza unei noi generații Honda S2000 a mai fost vehiculată și anul trecut când o sursă din cadrul companiei a spus că modelul ar putea avea numeroase asemănări cu Mazda MX-5, începând din 2018.

La vremea respectivă, informațiile arătau că noua Honda S2000 ar fi urmat să primească motorul turbo de 2 litri de la Civic Type R, dar folosit la o putere mai mică.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru