Honda Civic primeşte un pachet aerodinamic nou

de Bogdan Mirică
Joi, 10.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru a spori atractivitatea actualului Civic, Honda le oferă clienţilor europeni posibilitatea de a alege un pachet aerodinamic nou. Accesoriile îi conferă hatchback-ului un aer mult mai sportiv.

Honda vrea să ofere actualului Civic un aer ceva mai sportiv, după ce compactul a fost criticat pentru liniile ciudate şi filosofia alambicată încă de la debutul oficial pe piaţă. Constructorul japonez propune un nou pachet aerodinamic pentru hatchback-ul său, în stilul pachetelor R-Line de la Volkswagen.

Lista de accesorii, reunite sub titulatura Aero Pack, include, printre altele, un spoiler frontal complet nou, vopsit în culoarea caroseriei în partea superioară şi cu un look ce imită fibra de carbon în partea inferioară. Acelaşi tratament este aplicat şi părţii posterioare, unde avem un deflector ce imită fibra de carbon ataşat spoilerului deja existent.

Urmareste Automarket
Pachetul este completat de un set nou de jante din aliaj, botezat Argon, ce vine disponibil cu două dimensiuni diferite, de 17, respectiv 18 inch.
Aspectul mat al acestora este similar celui al geamurilor laterale, care vin în aceeaşi nuanţă.

Honda a anunţat că Aero Pack poate fi deja comandat pe piaţa europeană, alături de pachete pentru personalizare exterioară: Sport Pack, Design Pack şi Convenience Pack.

via Honda

Comentarii (3)

  • urata-i!!!
    19 15
  • slayers
    Ba e foarte frumoasa nipona. depinde din ce unghi o vezi! si e si fiabila cam avut una diesel acum cativa ani.
    9 5
  • Dupa modelul anterior demn de filmele sf, design-ul celui actual ar putea fi catalogat cu multa bunvointa ca "discutabil".
    Am Honda Accord 2009, sunt fan al firmei, dar politica ei in materie de design la noile modele nu este, in ultima vreme, reusita.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru