Feedback

Honda Civic Type R face pui: japonezii vor lansa noi versiuni speciale, printre care și una cu tracțiune integrală și mai multă putere

Publicat Luni, 19.06.2017
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
Honda a anunțat că are în plan extinderea gamei lui Civic Type R. Compacta de performanță va beneficia și de alte versiuni, menite să atragă mai mulți clienți.

Te ajutăm să primeşti oferte speciale personalizate direct de la cei mai apropiaţi dealeri.

Honda Civic Type R -
Cere ofertă

Succesul global al lui Ford Mustang, cea mai vândută mașină sport din ultimii doi ani, îi inspiră și pe alți producători. Spre exemplu, Honda a decis să vândă noul Civic Type R și pe piața din Statele Unite, deși ultimele două generații au fost rezervate doar Asiei și Europei.

Mai mult, Honda vrea să facă din hot hatch-ul său un best-seller, iar pentru asta promite o serie de versiuni noi în viitorul apropiat. Hideki Matsumoto, inginerul șef care a supervizat dezvoltarea lui Civic, susține că mai multe ediții speciale ar putea atrage mai mulți clienți.

„Sperăm că lansarea graduală a noi și noi variante va putea să ne aducă un volum de vânzări stabil”, a declarat Matsumoto.

Pe lista japonezilor se află și un Civic Type R mai puternic, dar și unul mai cuminte. Acesta din urmă se va adresa celor care își doresc o mașină cu aspectul agresiv al hot hatch-ului, dar cu performanțe moderate.

La extrema cealaltă se vor afla cei care vor prefera un Civic Type R cu peste 310 cai putere, cu tracțiune integrală și cu performanțe demne de invidiat. Aceștia sunt clienții actuali ai unor modele 4x4 ca Ford Focus RS, Volkswagen Golf R sau Subaru WRX STI.


Comentarii (1)

  • ProfiBv
    Superlativ.
    Nu mai pomeni,te rog , de Golf R langa Mustang & Subaru WRS.
    Astept si NSX 4x4.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru