Honda CR-V - primele imagini ale noii generaţii

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.09.2011
Misterul în care era învăluită lansarea noii generaţii a modelului Honda CR-V a fost rupt de o serie de imagini care trădează designul crossover-ului japonez.

Deşi Honda a căutat să menţină învăluit în mister debutul noii generaţii CR-V, o serie de imagini dezvăluite de oficiul de înregistrare a mărcilor a stricat surpriza japonezilor. Fotografiile trădează designul crosover-ului nipon, aşteptat să fie lansat oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Versiunea de serie nu va fi foarte diferită de studiul de design cu acelaşi nume, prezentat într-o fotografie de tip teaser în luna iulie. Designul este fără îndoială o evoluţie, aspectul forntal fiind mult simplificat. Posteriorul va lăsa însă loc de interpretări, cel puţin dacă privim linia hayonului, complet neobişnuită pentru acest segment.

Oficialii Honda au descris noua generaţie, cu ceva timp în urmă, ca fiind mult mai sofisticată şi mai dinamică decât actualul model. Crossover-ul va oferi şi o versatilitate impresionantă, completată de cele mai noi tehnologii disponibile în laboratoarele Honda.

Nu există încă informaţii despre gama de motorizări, însă în Europa ne putem aştepta la două propulsoare cu patru cilindri, unul diesel şi unul pe benzină.

Lansarea oficială pentru piaţa europeană se va face mai târziu decât cea din SUA, primele exemplare urmând să ajungă pe Bătrânul Continent abia în toamna lui 2012. 

via | carscoop

Comentarii (3)

  • prefer actuala generatie
    Sincer mi se pare ca are un design care ar fi fost bun acum cativa ani,pare cam invechit.Nu stiu ce se intampla cu cei de la Honda,dar si-au batut joc si de aspectul noului Civic,parca e cu o generatie in urma nu inainte.
    12 5
  • lorinczi.thomas
    uratica dar are forma frumoasa de suv cu 7 locuri
    fjgj
    2 1
  • Daca CR-V Concept promitea multe, forma ei finala a fost uratita de niste elemente aparent nesemnificative, dar cu impac vizual destul de important. Spre exemplu, locasul proiectoarelor si grila din partea de jos. Nici partea din spate nu se termina intr-o nota optimista, fiind parca imprumutata de la un Jazz fara sa respecte noile proportii ale masinii.
    Vazand si Civic-ul lansat de curand, chiar nu inteleg ce vor sa faca astia.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru