Honda furnizează motocicletele pentru viitoarea serie James Bond Skyfall

de Bogdan Mirică
Miercuri, 18.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a furnizat 22 de motociclete pentru cascadoriile din noua serie James Bond Skyfall. Una dintre ele va fi folosită chiar de actorul principal, Daniel Craig.

Să joci alături de James Bond în seriile cu acelaşi nume este considerat un adevărat privilegiu şi chiar o rampă de lansare. Constructorii auto au conştientizat asta şi au încercat să fie prezenţi cu orice preţ în celebrele serii. Honda a reuşit să tragă lozul câştigător, chiar dacă nu cu divizia sa de autoturisme.

Nu maşinile constructorului japonez vor debuta în cea mai nouă peliculă 007, ci motocicletele. Honda a anunţat că a încheiat un acord cu producătorii filmului, prin care se obligă să furnizeze nu mai puţin de 20 de motociclete CRF250R şi două CFR450R, ultimele fiind destinate filmărilor făcute în HD.

Toate motocicletele au fost intens modificate de Honda pentru a face faţă cerinţelor producătorilor şi actorilor. De vehiculele pe două roţi se vor folosi actorul principal Daniel Craig, omul care l-a jucat pe James Bond în ultimele serii, şi Ola Rapace, actorul care va juca rolul unui poliţist turc.

Urmareste Automarket
Gary Powell, coordonatorul cascadoriilor pentru următorul James Bond Skyfall, a declarat: ”Aveam nevoie de o motocicletă off-road versatilă şi de calitate, care să fie uşor de modificat, fără a compromite siguranţa.
Am folosit-o în secvenţa de deschidere a filmului şi ne-am convins că motocicletele CFR de la Honda nu pot dezamăgi. Deşi au fost intens modificate, ne-am descurcat excelent.”

via egm

Comentarii (7)

  • Felicitari Honda.Japonezii nu da dovada ca poate sa produca numai masini fiabile,dar iata ca produc si motociclete bune.De fapt japonezii sunt cei mai tari la motociclete.Nemtii nu au mai nimic.
    7 8
  • Vasilica
    Probabil ca nimeni nu le cumpara deoarece sunt anoste si urate si de o calitate indoielnica incerca prin filme sa le promoveze in cazul in care lumea a uitat ca honda face mobre!
    5 12
  • Probabil ca nimeni nu vorbeste cu Vasilica deoarece sunt plictisitor si dobitoc si de o calitate mintala indoielnica incerca prin comentariile de pe AM sa promoveze in cazul in care lumea a uitat ca el exista!
    4 5
  • Nu prea ii mai vad pe aici pe cei mai infocati fani ai marcilor nemtesti.Probabil observa si ei ca nemtii nu ai motociclete asa smechere ca japonezii :)) :)) :))
    7 5
  • Despre Honda poti sa spui orice, cu exceptia denigrarii motocicletelor lor. Cine zice rau de ele, ori e rau intentionat, ori e prost de-a dreptul, si asta nu e o parere personala, ci o certitudine bazata pe cifre si fapte. Sunt cele mai fiabile/manevrabile, punct.
    4 1
  • Skyfall
    Un film interesant ce urmeaza sa apara lunile acestea in cinema. O noua ecranizare a seriei Bond , din cate am vazut , va fi disponibil prima data pe site-ul La-Filme.com
    0 1
  • Nu uitati totusi de BMW, care construieste cele unele din mai performante motociclete in acest moment; de asemenea o sa intre in cursa si Audi cu Ducati.

    Europenii au de recuperat la volumul de fabricatie, dar la calitate stau mai bine decat japonezii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru