Honda Pilot debuteaza la Salonul de la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 12.12.2007
Honda a publicat o schita a conceptului Pilot care va debuta in luna ianuarie la Salonul Auto de la Detroit.

Japonezii de la Honda se pregatesc intens de Salonul Auto de la Detroit, constructorul asiatic mizand pe obtinerea unei reactii pozitive din partea publicului american. La standul japonezilor, vizitatorii vor putea admira in premiera mondiala un nou prototip botezat Pilot dar si deja cunoscutele concepte FCX, prezentat la Los Angeles, si CR-Z, dezvaluit la Tokyo.

Noul concept care va debuta la salonul nord-american va sta la baza viitoarei generatii Honda Pilot, un model care imprumuta trasaturile unui SUV in toata puterea cuvantului, cu un interior de lux, elemente de siguranta de ultima generatie si eficienta a consumului de combustibil.

Versiunea de productie, a carei data de lansare nu a fost inca fixata, va impumuta in linii mari designul premierei de la Detroit. Pentru a pregati terenul si implicit publicul, Honda a dezvaluit astazi si o schita foarte stilizata a conceptului Pilot.

Taguri: CR-Z, FCX, Honda, Pilot

Comentarii (3)

  • AndreiRN
    Pilot
    Honda de ani de zile vinde modelul Pilot asa ca este doar o reinoire a acestui model si nicidecum o premiera. Liniile sunt frumoase si urmeaza directia data de Ford si GM cu noile SUVuri din clasa medie.
    0 0
  • prototip sau reinoire?
    Era cazul sa o redeseneze pt. ca sora geamana- Acura MDX- l-au reinoit anu asta. Si daca ma gindesc bine toata gama Honda a fost redesenata, poate mai putin Honda Element, a...apropos, sper ca nu veniti peste vreun an sa ne spuneti ca H. Element este un prototip..., ca si acum cu Pilotu!
    0 0
  • prudentul
    reînoire
    Honda Pilot se fabrică de caţiva ani, nu mulţi. Nu ştiu ce "prototip" cu acelaşi nume poate fi prezentat în "premieră mondială". O nouă generaţie - asta da, însă atunci nu mai vorbim de prototipuri, ci de modificări tehnice şi facelift-uri, cel mult lansări de noi variante de caroserie. Din ce am citit aici chiar nu e cazul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru