Honda Project 2&4: japonezii pregătesc un concept care combină o motocicletă cu o mașină

de Bogdan Mirică
Joi, 27.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a anunțat lansarea unui concept nou cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Acesta se va numi Project 2&4 și va combina senzația de libertate a unei motociclete cu cea de manevrabilitate a unei mașini sportive.

Honda va expune în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt un concept inovativ, botezat simplu 2&4. Numele sugerează intenția designerilor japonezi, care vor încerca să combine un vehicul cu două roți cu unul cu patru.

Proiectul 2&4 a fost deja anticipat de o imagine teaser și urmează a fi așezat în centrul standului Honda din cadrul salonului german. El este rezultatul unei competiții constructive între mai multe studiouri de design Honda și va beneficia de o structură cu cabină deschisă.

Această idee va oferi celui de la volan sentimentul de libertate pe care îl oferă motocicleta, combinat cu cel de manvrabilitate și siguranță pe care ți-l garantează mașina. Conceptul 2&4 a fost dezvoltat de centrul de design pentru motociclete din Asaka și centrul de design al automobilelor Honda din Wako.

Alături de prototipul 2&4, Honda va expune la Salonul de la Frankfurt și alte două modele care își vor face apariția pe piața europeană în această toamnă.

Este vorba despre cel mai mic crossover din gamă, HR-V, și noua generație a modelului Jazz.

Comentarii (1)

  • scamel
    sigur ca masina iti ofera mai multa siguranta. manevrabilitate insa ....
    iar ai zbarcit-o.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru