Honda recheama in service 80.000 de unitati Civic

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 26.03.2008
Honda va rechema in service 80.000 de exemplare Civic din cauza unor probleme la frana de mana.

Esential

80.000 de exemplare Civic va rechema in service Honda.

Desi sunt recunoscuti pentru fiabilitatea modelelor lor, chiar si japonezii mai primesc lovituri de imagine la acest capitol. Cel mai recent exemplu vine din partea Honda, care a anuntat ca va rechema in service 80.000 de exemplare ale modelului Civic.

Recall-ul va afecta doar unitatile produse in 2006 si 2007 si va face apel doar la proprietarii din Marea Britanie. Potrivit comunicatului emis de Honda, cele 80.000 de exemplare vor fi rechemate in service din cauza unor probleme la frana de mana.

Purtatorul de cuvant al constructorului japonez a declarat: "Fiindca ne consideram un producator responsabil, am crezut de cuviinta ca trebuie sa ne anuntam clientii cat mai curand posibil. Nu vrem decat ca proprietarii sa viziteze dealerii Honda si sa isi inlocuiasca frana de mana, fara alte costuri."

Honda recomanda insa ca proprietarii sa foloseasca cat mai putin frana de mana pana cand nu viziteaza service-ul.

via | CarScoop

Taguri: Civic, Honda

Comentarii (1)

  • Oricum sunt altii care au probleme si mai mari dar nu le recunosc asa ca bravo lor ca le-au chemat inapoi intr-un timp atat de scurt
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru