Honda Romania te invata sa conduci economic

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 25.03.2009
Honda Trading va organiza o competitie botezata Eco Challenge, pentru a promova in randul soferilor un stil economic si ecologic de a conduce.

Pentru a induce soferilor romani un stil ecologic de a conduce automobilul, Honda Trading lanseaza competitia Eco Challenge. Campania vine ca un raspuns la modul agresiv de a sofa al conducatorilor auto, care nu se gandesc si la impactul asupra mediului inconjurator.

Competitia se adreseaza tuturor cetatenilor romani ce au implinit varsta de 18 ani si au un permis de conducere categoria B valabil. Preselectiile pentru concurs se vor desfasura in perioada 25 martie - 16 aprilie, iar marea finala va avea loc pe 9 mai.

Competitia Eco Challenge este formata din 3 etape. Prima etapa este cea on-line, in care toti concurentii trebuie sa se inregistreze pe website-ul oficial al competitiei: www.ecochallenge.ro, alegandu-si totodata si un dealer din cele 13 reprezentante Honda in Romania, pe care il va reprezenta in concurs. Dupa inscriere, concurentii sunt evaluati in functie de punctajele obtinute la cele doua probe on-line: Eco-Test (un chestionar format din 10 intrebari tip grila ce trebuie completate cat mai corect) si Eco-Game (o abordare distractiva sub forma unui joc prin care concurentii trebuie sa conduca o masina cat mai ecologic pentru a obtine un punctaj cat mai mare intr-un timp dat).

In functie de cele mai mari punctaje obtinute, primii 30 de concurenti pentru fiecare din cei 13 dealeri Honda vor merge in etapa urmatoare: Eco-Drive-Test. Toti concurentii vor participa la dealerul Honda ales la un test de sofat ecologic, scopul fiind cel de a obtine cel mai bun consum pe un traseu prestabilit intr-un timp limita.

Concurentul fiecarui dealer Honda care va obtine cel mai bun consum se va califica pentru marea finala. Astfel, ultima etapa este reprezentata de un concurs de sofat ecologic intre cei 14 finalisti, pe un traseu prestabilit, ce va trebui parcurs intr-un timp limita de 7 ore. Concurentii vor fi grupati prin tragere la sorti in 7 echipe a cate doi membri, iar fiecare echipa va concura pe modelul Honda CR-V 2.2 i-CTDi.

Va fi desemnata castigatoare echipa care va realiza cel mai mic consum, obtinut pe acest traseu in timpul limita. In situatie de egalitate, departajarea se va face in functie de cel mai bun timp realizat pe traseul prestabilit. Echipa castigatoare va primi ca premiu o vacanta in Europa la volanul unui Honda CR-V 2.2 Executive i-CTDi si 500 de litri de combustibil.

Premiul acordat echipei de pe locul II este reprezentat de cate 500 de litri de combustibil si un ceas Honda, iar pentru locul III, cate 300 de litri de combustibil si un ceas Honda pentru fiecare reprezentant al echipei.

via | Honda

Comentarii (17)

  • prietenu
    halal
    Niste cretini astia de la Honda Trading.
    Am lucrat la ei o perioada si sunt printre cei mai incapabili oameni pe care i-am intalnit vreodata.
    Numai datorita calitatilor de care au dat dovada automobilele Honda oamenii astia au reusit sa vanda masini.
    In rest, sunt niste nulitati si pupincuristi pentru care adevarata filozfie a companiei nu reprezinta nimic decat un salariu indecent de mare.
    Tot ceea ce fac este sa se dea destepti pe langa partea japoneza si sa-i prosteasca pentru a-si pastra scaunul caldut.
    Niste adunaturi de mercenari dati afara de pe la alti importatori din motive de incompetenta si-au gasit cuib aici pe spinarea unui producator de altfel respectabil.
    Sunt atat de patetici, incat anul trecut isi propusesera la inceput sa vanda peste 3500 de masini, dar ca urmare a deciziilor extrem de neinspirate, au tot redus targetul de-a lungul anului pana la un nivel de 2700 cu o luna inainte de sfarsit si nici pe ala nu l-au indeplinit!
    Chiar si evenimentul asta e conceput prost.
    Ideea acestui eveniment ar fi trebuit sa coincida cu lansarea Honda Insight, dand astfel posibilitatea clientilor sa participe la acest concurs conducand in premiera modelul.
    Dar nu, ei au adus un CR-V. Macar de-ar fi adus un Civic diesel, sau un Civic Hybrid. Probabil vreun taran din echipa s-o fi gandit ca "gip-ul" prinde mai bine la romani.
    Eu as sfatui capusele astea sa-si gaseasca alt cuib si sa lase oamenii competenti si adevarati fani Honda sa faca treaba buna.
    1 1
  • octavian
    Din pacate, prietenu are dreptate. Am lucrat si eu in sistemul Honda Romania, suficient cat sa-mi dau seama ca oamenii astia n-au nimic de a face cu marca asta. Pacat...
    0 1
  • mda
    Am fost si eu sapt trecuta la un dealership Honda pt ca am vazut ca faceau angajari.Cd am intrat acolo m-a intampinat tipu cu o scarba! Poate eram un posibil client. Aveti dreptate. Pacat de marca Honda
    0 1
  • Honda in Romania vinde pentru ca masinile sunt bune dar nu prea au service-uri iar alea pe care le au sunt slab pregatite; poate ca isi ies din mana lucrand putin ca Hondele au nevoie de service mai rar.

    A durat mult sa obtin un drive-test si cand l-am obtinut vanzatorul era cam grabit si ca potential client am fost deranjat de atitudinea lui; recunosc totusi ca la alt dealer pentru Accordul cand m-am dus cu un prieten care urma sa achite avansul am fost tratat foarte bine si am fost si eu invitat la un drive-test.

    Unul din cei 2 prieteni care a luat Honda din Bucuresti mi-au spus ca a fost nevoit in garantie sa se duca de mai multe ori la service pentru ca angajatii de acolo nu stiau ce sa faca.

    E timpul ca japonezii sa faca un pic de ordine cu dealerul roman si cu mecanicii aburitori. Prea multi ani masinile bune au fost vandute de niste incompetenti.

    Competita asta suna frumos si poate ca e un semn de mai bine. Ne vedem in competitie!
    0 1
  • @ prietenu
    Minunat scris si gandit, prietene! Trist adevar...
    Cred ca e HTR e singurul importator care nu are un policy de vreun fel, iar initiativa lor cu CRV-ul e autodistructiva de-a dreptul. Totusi, domnu' Ikeda e psihotic?!
    0 1
  • allegro
    da macar nici nu te poti inregistra, eu cel putin nu reusesc...
    0 1
  • cum te inscrii?
    acuma serios unde e butonul de log in? am citit si eu regulamentul ca trebuie sa imi fac un cont dar nu vad in pagina aia unde. sau pana la urma doar unii au voie sa participe :))
    0 1
  • inscriere
    asa se pare, inscrierea e facuta pe baza...random probabil!
    nici eu nu reusesc!
    se scurg secundele si atata tot!
    0 1
  • inscriere 2
    teoretic de 24 de ore ar trebui sa fie deschise inscrierile...
    0 1
  • Matrixu
    inscriere
    Desi in regulament scrie ca pe 25 se pot face inscrieri, aparent pe 26 la ora 12 te poti inscrie.
    joculetul ala de care se pomeneste in regulament, pe langa alegerea total neinspirata a modelului (putea macar sa foloseasca civicul hybrid) au o "relevanta" enorma in trierea jucatorilor.
    0 1
  • Daniel
    service-urile is naspa nu doar la Honda
    Confirm si eu ca service e naspa dar nu doar la ei, de exemplu in Timisoara e dezastru la Dacia str. pe Miresei, la CasaAuto Calea Sagului e hotie +calitate zero la masina (dar tu esti tratat frumos-dar ce folos!!), Ford si Skoda n-au oameni de calitate, la Opel un pic mai bine dar se poate si mai bine..... nu stiu cu restul servicer-ulor ale dealerior ca nu m-am confruntat direct, dar de la colegi am auzit ca si la BMW si Renault e bataie de joc !!
    0 1
  • as21ro
    tampiti
    astia sunt magari cu B mare de la Boi !!!
    Nu vad vreun buton de log in sau register... Eu cred ca aici e vorba de o cooperativa! Numai "angajatii si rudele de gradul 1" au voie in concurs....
    ce mai...ca la noi...
    0 1
  • inregistrare
    Incompetenti!
    Nu imi vine sa cred ce idioti.
    Mari destepti baietii, poate asa vor sa "desemneze" castigatorii!
    0 1
  • idream
    jale
    Ce organizare penibila cu site-ul asta de inscriere. Pana la un moment dat nu mergea, acum nu te poti inscrie.
    Pacat ca terfelesc intr-un asemenea hal reputatia Honda.
    Rusine!
    0 1
  • Oameni buni
    Seara buna.
    Daca tot sunteti asa nemultumiti sa scrie unul, doi,etc, dintre d-voastra la Mama Honda si sa le aduca la cunostinta.
    Sper intr-o imbunatatire nu numai la Honda.
    Respect.
    PS. Propun angajarea de tineri cu sau fara experienta cu contract din partea firmelor in vederea specializarii.
    0 1
  • the boss
    Yo the boss and no aoto car
    1 0
  • car
    Car no the folo's maai procti's "audio"
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru