Honda: un nou "model mondial"

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 04.01.2007
Honda va pregati in scurt timp un model care se va vinde in toata lumea si care va imbunatati profitul companiei.

Takeo Fukui, presedintele japonezilor de la Honda, a declarat intr-o conferinta de presa ca producatorul nipon are in vedere dezvoltarea unui nou "model mondial" in viitorul apropiat. Altfel spus, Honda va construi in scurt timp un alt model care sa satisfaca cererile tuturor pietelor de pe glob si care sa completeze gama existenta pana in acest moment.

Honda se afla intr-o panta ascendenta in ultimul timp, fiind foarte aproape de a-i depasi pe rivalii de la Nissan pe piata interna japoneza. Acest lucru se datoreaza faptului ca, desi aliniaza o gama destul de redusa de modele, Honda dispune de o strategie de comunicare si de vanzare foarte profitabila.

Actualele modele pe care Honda se bazeaza pe toate pietele lumii sunt Civic, CR-V si Jazz. Vanzarile combinate ale acestor trei exponenti ai gamei ajung la 60% din totalul masinilor vandute de Honda, astfel ca presedintele niponilor crede ca un nou model global ar imbunatati situatia actuala: "Daca am mai avea un astfel de model, Honda ar creste exponential.

Este urmatorul pas pe care il vom realiza".

Noul model va fi lansat cel mai probabil in 2009 si va reprezenta un hibrid cu pret abordabil datorita costurilor reduse de productie.

Comentarii (2)

  • Honda
    nu stiu ce model ii Jazz-ul, dar cele mai bine vindute honde sunt : Accord, Civic, si CR-V, asta ca sa nu mai vb. de Acura cu toate modelele ei , care si alea sunt f. bine vindute.......pe PIETELE LUMII.
    0 0
  • Honda
    Cel mai frumos model de la Honda este civic(acesta este mai special)!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru