Honda: ”Viitorul NSX va fi mai scump decât Nissan GT-R”

de Bogdan Mirică
Luni, 17.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda va lansa noua generaţie a supercarului NSX abia în 2015. Modelul japonezilor va fi ceva mai scump decât actualul Nissan GT-R, după cum o spun chiar oficialii Honda.

În prezent, Nissan GT-R este unul dintre cele mai performante supercaruri ale momentului, dar şi unul dintre cele mai accesibile. Preţul său îl face cea mai interesantă propunere pentru pasionaţii modelelor de performanţă. Această caracteristică pare că nu se va schimba nici după ce va fi lansată noua generaţie a supercarului Honda NSX.

Chris Martin, purtătorul de cuvânt al diviziei americane Honda, a declarat că nu vor fi făcute detalii despre preţul lui NSX în viitorul apropiat, însă estimările departamentelor Honda anunţă un preţ ceva mai mare decât cel al rivalului său japonez. Aşadar, Honda NSX va fi mai scump decât Nissan GT-R. Asta înseamnă că ar putea sări pragul de 100.000 de euro.

Pentru a completa această declaraţie, acelaşi Chris Martin a ţinut să precizeze că ”maşina va fi o adevărată minune tehnologică.”

Noua generaţie Honda NSX va fi gata să intre în producţie tocmai în 2015, de asamblarea sa urmând să se asigure uzina americană din Marysville, Ohio.

NSX va fi un model crucial pentru japonezi şi un adevărat model istoric. Va fi primul automobil sport construit manual în afara Japoniei.

Propulsia sa va fi asigurată de un ansamblu hibrid, compus din mai multe motoare electrice şi o unitate convenţională, amplasată central. Pentru o ţinută de drum impecabilă, resursele ansamblului hibrid vor fi transmise ambelor punţi.

via wcf

Comentarii (2)

  • Automarket
    Mi se pare normal ,doar este o Honda.Asa cum Toyota vinde concernul LFA la un pret enorm .Dc? Fiindca este o japoneza si se dovedeste a fi foarte fiabila in timp.
    5 25
  • audi R8....
    5 22

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru