Hummer H3 special pentru Europa

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.12.2007
Hummer a lansat o editie speciala a modelului H3, botezata Black Edition, care va fi disponibila in doar 50 de exemplare.

Esential

5000 de euro in plus vor scoate din buzunar clientii pentru Hummaer H3 Black Edition
50 de exemplare Hummer H3 Black Edition vor fi produse.

Hummer vine in inatmpinarea cerintelor publicului european cu o editie limitata a noului H3. Botezat H3 Black Edition, SUV-ul va fi vandut in doar 50 de exemplare si va fi disponibil doar pe piata din Europa.

Editia speciala se individualizeaza in primul rand prin vopseaua mata si celelalte accesorii de culoare neagra: grila frontala, pragurile tubulare, barele de amarare, capacul pentru rezervor, manerele portierelor, oglinzile retrovizoare si jantele din aliaj.

Interiorul si tapiseria din piele pastreaza nota sobra inspirata de look-ul exterior. Gadgeturile nu vor lipsi, soferul urmand sa fie ajutat si de un sistem de navigatie prin satelit foarte performant.

Din cele 50 de exemplare care vor fi modificate de Hummer, 25 vor dispune si de un acoperis rabatabil electric.

Intregul pachet de accesorii va mai scoate din buzunarul clientilor pretentiosi, pe langa pretul versiunii standard, inca 5000 de euro.

Comentarii (10)

  • mda...
    dar tot un sifonier pe roti ramane...si consumator de 30-35 de l de benzina la suta...
    0 0
  • obor
    sunt curios cum/daca o sa-l parcheze prin spate la obor sau o sa poata intra pe stradutele mici dintre blocuri acest "SUV" :))))
    0 0
  • YMihai
    da
    ...acesta e H3, fratele mai mic al lui H1. Nu are consum de 30-35 de litri, dar nici de 8-10...iar cand varianta Diesel isi va face cunoscuta prezenta pe strazile din Ro atunci sa te tii frate cate jucarele d-astea o sa fie...

    Am vorbit k sa nu tac !!! :D
    0 0
  • ...
    e un sifonier pe roti dragut dar tot bea benzina/diesel cat un tanc....
    0 0
  • dar tot un sifonier pe roti! Huooo!
    dar tot un sifonier pe roti! Huooo!
    0 0
  • hummer
    sunt curios cati dintre viitorii posesori de hummer chiar ii intereseaza consumul. dar deh, vorbiti si voi ca sa va vedeti scrisul pe ecran.
    0 0
  • hummer
    este dur si atat
    0 0
  • dan_ch
    consum
    Nu cred ca e vorba de buzunarul celor care si-l cumpara cand se vorbeste despre consum, ci depsre poluare, avand in vedere ca aceeasi distanta o poti parcurge cu combustibil de cateva ori mai putin, la fel ar fi si poluarea, de cateva ori mai mica. Ar fi frumos daca totusi ar lua in calcul si aceste date, cei care-si cumpara aceste masini...
    0 0
  • Hummer
    Nici macar dur nu este! http://sessionghost.com/RockOn/Dude/hdhoag/Hummer2.html
    0 0
  • sunt masini tari ,dar consuma cat un tanc)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru