Hummer lanseaza primul pick-up pur: H3T

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 28.01.2008
Desi va fi lansat in premiera abia luna viitoare la Chicago, noul H3T a fost dezvaluit de un set de fotografii neoficiale.

Esential

1524 mm este lungimea totala a benei de incarcare.
35.000 de unitati ale modelului H3T intentioneaza sa produca Hummer in fiecare an.

Desi s-a straduit din rasputeri sa mentina un anonimat total asupra premierei pe care o pregatea pentru Salonul Auto de la Chicago, constructorul american GM a fost tradat de o scurgere de informatii din interior.

Mult asteptatul pick-up Hummer H3T a fost dezvaluit ieri de un set de imagini neoficiale care au aparut in presa internationala. Cel mai nou model din gama Hummer va putea fi admirat live abia luna viitoare la Salonul Auto de la Chicago.

Asa cum era de asteptat, noul H3T a fost dezvoltat pe o platforma mai lunga decat a actualului H3, oferind astfel o suprafata de incarcare mult mai mare, bena urmand sa masoare 1524 de cm. Modelul va dispune si de patru compartimente de incarcare sub bena, multumita dimensiunii mari a acesteia. In imaginile alaturate avem de a face cu versiunea Alpha a modelului H3T care renunta la propulsorul cu cinci cilindri in linie in favoarea unui V8 de 5.3 litri si 295 de cai putere.

Pick-up-ul dezvoltat de Hummer va intra in productie abia in luna octombrie a acestui an, vanzarile urmand sa demareze la scurt timp.

H3T va fi asamblat la uzina Shreverport apartinand grupului GM, productia anula urmand sa insumeze aproape 35.000 de unitati anual.

Troy Clarke, vicepresedintele grupului GM si presedintele diviziei nord-americane General Motors, a declarat ca "H3T este unic pentru gama constructorului american deoarece este primul pick-up in adevaratul sens al cuvantului dezvoltat de brandul Hummer".

Taguri: H3, H3T, Hummer

Comentarii (1)

  • oarecare
    Anti SUV,SUT ,SAV ,etc
    se pare ca baietii de bani gata vor avea ceva nou ca sa ne inghesuie prin oras,sau sa se chinuie sa o parcheze pe te miri ce trotuare din fata cluburilor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru