Hummer lanseaza un H2 pe etanol

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 31.03.2008
Hummer a lansat o versiune pe etanol a SUV-ului H2 si declara ca pana in 2010 toata flota sa va fi Flex Fuel.

GM vrea sa promoveze latura ecologica a vehiculelor sale si propune un paradox, capabil sa atraga noi cliebti: un Hummer H2 pe bioetanol. Potrivit oficialilor americani, noua versiune ar urma sa fie un deschizator de drumuri, pana in 2010 Hummer intentionand sa echipeze toate modelele sale cu motoare capabile sa functioneze pe bioetanol.

Primele modificari importante se vor produce chiar de anul viitor, cand GM intentioneaza sa introduca 15 modele FlexFuel. Primul model "verde" din gama Hummer va fi un H2 in varianta SUV si pick-up, dezvaluit vineri cu ocazia inaugurarii unei statii de alimentare cu etanol in Dallas.

Principala problema a celor de la GM si nu numai, este insa raspandirea foarte slaba a statiilor de alimentare cu etanol. Constructorul american intentioneaza sa isi dezvolte o retea proprie de statii de alimentare cu etanol si chiar hidrogen, declaratiile apartinand chiar vicepresedintelui GM, Larry Burns.

via | MotorAuthority

Taguri: GM, H3, Hummer

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru