Huracan Super Trofeo Evo 10th Edition: Lamborghini lansează o ediție specială pentru modelul de curse

de Daniel Popescu
Vineri, 27.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini sărbătorește 10 ani de la fondarea competiției Super Trofeo prin lansarea unei ediții speciale limitate pentru Huracan Super Trofeo. Aceasta utilizează un motor V10 de 5.2 litri și 630 de cai putere.

În 2009, Lamborghini a inițiat o serie de competiții Super Trofeo desfășurate în Europa, America de Nord și Asia al căror punct comun este utilizarea unor mașini de curse ale brandului italian.

Pentru a sărbători primii 10 ani de Super Trofeo, Lamborghini a dezvoltat o ediție specială limitată a modelului de curse Huracan Super Trofeo Evo folosit în prezent, iar acesta a primit un nume cât se poate de sugestiv: Huracan Super Trofeo Evo 10th Edition.

Ediția specială este vopsită într-o nuanță de gri mat cu elemente verzi, vizibile în special pe panourile din jurul jantelor.

La interior, italienii au placat cuvintele One of Ten și au plasat strategic certificatul de autenticitate semnat de CEO-ul Stefano Domenicali, directorul tehnic Maurizio Reggiani și directorul departamentului de motorsport Giorgio Sanna. De asemenea, cumpărătorul primește și un costum de curse realizat pe baza unei comenzi speciale în funtie de preferințe.

În schimb, din punct de vedere tehnic nu exista modificari sesizabile.

Astfel, la fel ca și versiunea standard, Huracan Super Trofeo Evo 10th Edition utilizează un motor V10 de 5.2 litri capabil să genereze 630 de cai putere și un cuplu maxim de 570 Nm la 6500 rpm, iar acesta este acompaniat de o cutie de viteze secvențială X-Trac cu 6 trepte.

Debutul oficial în curse al lui Huracan Super Trofeo Evo 10th Edition este programat anul viitor, atunci când serie de competiții Super Trofeo va împlini 10 ani.

Via Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru