Hyundai a demarat astăzi producţia lui i30 break

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.06.2012
Hyundai a demarat astăzi producţia modelului i30 break la uzina sa din Cehia. Constructorul coreean a înregistrat deja 60.000 de comenzi pentru noua generaţie i30, în ambele variante de caroserie.

Zi importantă pentru Hyundai, care demarează astăzi producţia noului i30 Wagon în cadrul uzinei sale din Nosovice, Cehia. Constructorul coreean a deschis deja lista de comenzi pentru break-ul compact şi se pregăteşte conştiincios de respectarea termenelor de livrare.

Până în prezent, noua generaţie i30 a reuşit să adune 60.000 de comenzi la nivel european, incluzând aici toate variantele de caroserie. Acest debut cu dreptul, precum şi popularitatea de care se bucură crossover-ul ix35 le dau motive de bucurie coreenilor, care speră să îşi mărească cota de piaţă în Europa anul acesta.

Noua generaţie a modelului i30 este produsă la Nosovice alături de modelele ix35 şi ix20. Uzina a angajat în septembrie 2011 încă 900 de oameni pentru a demara un al treilea schimb, necesar satisfacerii cererilor venite din Europa.

via l motorward

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru