Hyundai dezvaluie emblema Genesis

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 04.12.2007
Hyundai a prezentat sigla constituita pentru viitorul sedan de lux Genesis, care va fi propulsat de motoare V6 si V8.

Esential

40 de ani implineste compania coreeana Hyundai.

Coreenii de la Hyundai vor aniversa pe 29 decembrie implinirea a 40 de ani de la infiintarea companiei. Cu aceasta ocazie, Hyundai va lansa versiunea de serie a conceptului Genesis.

Hyundai a dezvaluit emblema Genesis, cea care va celebra patru decenii de activitate. Centrul siglei este dominat de insciptionarea numelui Genesis la care sunt atasate o pereche de aripi din argint. Pe langa prezentarea emblemei Genesis, Hyundai a dat detalii si despre gama de motorizari a noului model.

Motorizarea de top este asigurata de un V8 de 375 cai putere, care va sta alaturi de alte doua motorizari pregatite pentru sedanul de lux, V6 de 3.3 litri si de 3.8 litri. Modelul Genesis, primul cu tractiune pe spate la Hyundai, va fi dezvaluit in la Salonul Auto de la Detroit.

Taguri: Genesis, Hyundai

Comentarii (1)

  • gogu infologu
    tractiune spate
    Genesis nu este primul Huyundai cu tractiune spate, la ei in tara se fabrica Equus sa Centenial, care dispune de tractiune spate. Ca o mica informatie, primul model Hyundai (Hyundai Cortina - licenta Ford) avea tractiune spate :P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru