Hyundai doreste sa devina cea mai economica marca din lume

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 26.10.2009
Coreenii de la Hyundai doresc sa detroneze japonezii de la Honda si Toyota in clasamentul economiei de carburant la nivel de gama din Statele Unite ale Americii.

Constructorul sud-coreean Hyundai doreste sa devina lider de clasament in materie de consum scazut de carburant la nivel de gama. Astfel, cei de la Hyundai doresc sa aiba cea mai economica gama de automobile din Statele Unite ale Americii.. Pentru moment, constructorul sud-coreean de automobile este pe locul trei in acest clasament. La nivel mondial, atingerea acestui obiectiv este mult mai dificila, deoarece rivalii europeni au game extrem de ecologice, care au un consum mediu si o medie de emisii extrem de scazuta.

Hyundai este in urma celor de la Honda si Toyota in clasamentul consumului de carburant la nivel de gama in Statele Unite ale Americii. Constructorul coreean de automobile doreste sa isi depaseasca rivalii japonezi cat mai curand posibil. Pentru a reusi acest obiectiv, Hyundai va utiliza cu precadere motoarele cu patru cilindri si va opera modificari incrementale asupra gamei sale de modele.

Pe langa imbunatatirea evidenta pe care a facut-o in materie de design, Hyundai doreste sa modifice performantele motoarelor pe care le creeaza. Astfel, constructorul sud-coreean de automobile se va orienta catre propulsoarele supraalimentate, care ofera un nivel mai redus de emisii alaturi de o putere ridicata si valori generoase ale cuplului motor.

Desi Hyundai va lansa un hibrid in Statele Unite ale Americii peste cateva luni, constructorul coreean de automobile nu se bazeaza pe acest gen de modele sa ii reduca media consumului de carburant la nivel de gama, deoarece considera ca hibridele nu au un raport pret/beneficiu optim.

Via | Leftlane

Comentarii (3)

  • visele astea...
    si eu imi doresc multe, dar aia nu inseamna ca voi reusi. Acuma sa nu fiu rau, e bine sa ai teluri mari... macar ai o directie clara.
    5 1
  • Stelian_Opincariu
    Macar sa privim adevarul in fata......
    Haideti sa nu intram in discutii artagoase , pline de ura si frustrare.Coreeni merita o sansa.Huyndai are un potential enorm, a se observa cat avansat in ultimii ani in ceea ce priveste calitatea materialelor,si a raportului calitate-pret.Noi nu putem decat sa le uram ----Succes---!!!!.
    12 0
  • NeoGalaxy
    Putem sa le dorim succes dar asta nu inseamna ca chiar le dorim ceva cu adevarat. Personal daca as putea as cumpara 2-3 producatori, as investi masiv in cercetare si evident i-as strivii pe ceilalti. Singura problema este sa descopar o tehnologie importanta la care altii sa nu aiba succes.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru