Hyundai HCD10 Hellion Concept

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 30.11.2006
Hellion HCD10 este cel mai nou concept prezentat de Hyundai si a fost lansat la Salonul Auto de la Los Angeles.

Hyundai Motor America a prezentat in premiera mondiala conceptul HCD10 Hellion la o conferinta de presa in cadrul Salonul Auto de la Los Angeles. Hellion este un cross-over sport in 3 usi care inspira atitudine si independenta.

Designul exterior este dominat de prezenta sa sportiva. In partea frontala, farurile sunt orientate in interior spre grila foarte simpla. Parbrizul foarte inclinat mentine nota sportiva. Tevile de esapament, doua la numar, sunt cromate si sunt integrate in spoilerul spate. Jantele de 20 de inch sunt invelite in teflon pentru a putea rezista sarcinilor mari.

Interiorul este presarat cu elemente de alb si de aluminiu mat care contrasteaza cu ambianta neagra a habitaclului. Scaunele sunt echipate cu un sistem hidraulic unic care mentine comfortul pasagerilor in timpul mersului. Plansa de bord indica starea tuturor sistemelor masinii. Panoul de control ofera acces usor la sistemul audio si de climatizare, acestea fiind pozitionate sub monitorul sistemului de navigatie.

Performanta trebuia sa fie in ton cu designul exterior asa ca Hellion a fost echipat cu un motor V6 de 3.0 litri Common Rail (CRDi) care ofera 236 de cai putere. Cutia automata in 6 trepte si tractiunea integrala completeaza performanta CUV-ului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru