Hyundai i20 facelift vine la Salonul Auto de la Geneva

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 03.03.2012
Versiunea facelift a lui Hyundai i20 completează premierele Hyundai de la Geneva. Modelul de oraș al coreenilor arată că face parte din noua linie de design a constructorului asiatic.

Hyundai a prezentat astăzi primele două imagini ale faceliftului operat lui i20, modelul de segment mic al coreenilor. Noul Hyundai i20 facelift lasă în spate liniile de design fade care-l caracterizau (AICI puteți citi toate părțile testului de durată pe care Automarket l-a realizat cu i20 în această iarnă) și se încadrează de acum în linia modernă de design a celor de la Hyundai, caracterizată de filosofia Fluidic Sculpture.

Hyundai i20 vine cu fața care poate fi admirată pe toate modelele recente ale gamei Hyundai, blocurile optice, grila și spoilerul frontal fiind complet revizuite. De asemenea, designerii Hyundai au redesenat complet spatele modelului de oraș și i-au adăugat în ofertă noi jante și noi nuanțe exterioare. Per total, faceliftul lui i20 este atât de serios, încât dă impresia că vorbim de o nouă generație, nu de o schimbare de look demnă de jumătatea carierei de piață.

Noul Hyundai i20 facelift va fi prezentat în fața publicul în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în 6 martie, urmând să intre în showroom-uri în această primăvară.

via | Hyundai

Comentarii (2)

  • Andrei
    nu stiu cum vi se pare voua spatele "redesenat complet". i-au redesenat "complet" blocurile optice de pe spate si au adaugat 2 reflectorizante!
    materialul asta suna a reclama mai degraba.
    2 2
  • e super facelift-ul. Un alt polo nervos. Cred ca o sa-l iau.
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru