Hyundai i30 N Fastback, surprins în timpul testelor: modelul de performanță debutează în cadrul Salonului Auto de la Paris

de Cornel Șocariciu
Sambata, 07.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai testează viitorul i30 N Fastback pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul de performanță ar urma să primească un pachet estetic agresiv și un motor turbo de 2.0 litri și 250 de cai.

La jumătatea anului trecut, Hyundai a lansat noile i30 N (foto) și i30 Fastback. Acum, producătorul asiatic pregătește o versiune de performanță pentru varianta i30 Fastback. Un prototip a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul german de la Nurburgring, iar conform primelor informații, debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Din punct de vedere estetic, viitorul i30 N Fastback ar urma să integreze o grilă frontală cu design special, spoilere față și spate modificate, jante ceva mai generoase și prize de aer noi. În ceea ce privește motorizarea, lucrurile sunt simple. Asemeni hatchback-ului, viitorul i30 N Fastback va miza pe un motor de 2.0 litri care produce 250 de cai putere și 353 Nm. În cazul lui i30 N, pachetul Performance crește puterea motorului până la 275 CP.

O cutie de viteze manuală cu șase trepte este pregătită de Hyundai, însă zvonurile spun că în viitorul apropiat am putea vedea și o transmisie cu dublu ambreiaj.

Dar producătorul asiatic are planuri mari în ceea ce privește versiunile cu caracter sportiv.

Hyundai dezvoltă gama N-Line care ar urma să fie introdusă în scurt timp pe hatchback-ul i30. Aceasta promite un pachet estetic agresiv și suspensii ceva mai rigide comparativ cu versiunile "civile".

Conform unor surse apropiate companiei, gama de performanță N ar urma să fie completată în scurt timp de un Tucson N, în timp ce linia de echipare N-Line va fi introdusă și pe alte modele din gamă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru