Hyundai i30 Wagon - primele imagini şi informaţii oficiale

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.02.2012
Hyundai a prezentat primele imagini ale versiunii Wagon a noului i30. Modelul debutează la Geneva în versiunea de serie şi va fi oferit alături de aceleaşi motorizări ca fratele său hatchback.

Hyundai a prezentat noua generaţie a lui i30 Wagon. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva şi este cel de-al doilea membru al familiei i30. Modelul se bucură de o caroserie mai lungă cu 185 milimetri decât cea a hatchback-ului, pentru un plus de spaţiu interior. Portbagajul oferă 528 de litri cu bancheta din spate ridicată, respectiv 1.642 litri cu bancheta spate rabatată complet, ambele valori de top în segmentul wagon-urilor compacte.

La fel ca în cazul versiunii hatchback a noului i30, wagon-ul a fost desenat şi proiectat special pentru piaţa din Europa la centrul Hyundai din Ruesselsheim. Cele două versiuni de caroserie ale noului i30 au fost dezvoltate împreună încă de la început, pentru a putea forma un design coerent şi elegant pentru ambele versiuni, în ton cu filozofia Fluidic Sculpture, fără a strica aspectul vreunui model, după cum se întâmplă în cazul altor compacte "transformate" în wagon-uri.

Noul Hyundai i30 Wagon va fi oferit cu aceleaşi motorizări ca fratele său hatchback, respectiv trei motorizări pe benzină şi trei diesel-uri, oferind între 90 şi 135 CP. Clienţii noului Hyundai i30 Wagon vor beneficia şi ei de Five Year Triple Care, pachetul oferit de Hyundai în Europa care include garanţie pe cinci ani fără limită de kilometri, asistenţă rutieră pentru cinci ani şi cinci ani de inspecţii tehnice gratuite.

Via | Hyundai

Comentarii (6)

  • Inca arata bine...
    ...desi preferam o silueta gen i40 sw
    8 0
  • Arata chiar super, elegant, fara nici un fel de artificiu inutil. E genul de combi pe care eu, unul, neiubitor de break-uri in general, as cumpara-o.
    8 0
  • wagon
    Mai reusita decat cruze-ul !!!
    5 1
  • Mircea
    Da
    Arata bine. Are un profil frumos, dinamic. Parca nici nu seamana cu un wagon. Poate spatele sa fi fost un pic mai "suplu"? Pare o idee prea masiv, in rest felicitari constructorilor. Pare o masina de succes! :)
    3 0
  • da
    spectacol
    1 0
  • potcoavaconstantin
    hyunday
    supert masina si eu am un ix35 dar si aceasta arata impecabil
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru