Hyundai încearcă să momească americanii afectați de Dieselgate: toți cei care au avut mașini Volkswagen cu emisii false primesc reduceri

de Bogdan Mirică
Luni, 31.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai profită de imaginea proastă pe care o are Volkswagen în Statele Unite după scandalul Dieselgate. Sud coreenii oferă reduceri substanțiale pentru clienții care au fost afectați de scandal.

Piața auto din Statele Unite este una extrem de competitivă. Fiecare pas greșit poate fi speculat de adversarii care abia așteaptă să atragă de partea lor clienții nemulțumiți.

Hyundai ne demonstrează că știe să profite de pe urma Dieselgate și încearcă să cumpere câțiva clienți Volkswagen, greu încercați de scandalul emisiilor incorecte. Mai exact, divizia Hyundai din Statele Unite le promite celor ale căror mașini au fost afectate de scandalul Dieselgate, o achiziție avantajoasă.

Ei vor primi prețuri preferențiale, un discount de 3% din taxa de livrare și alți 1250 de dolari reducere, precum și orice alte bonusuri sunt în vigoare la momentul achiziției. Cu alte cuvinte, Hyundai mizează pe toate reducerile posibile.

Urmareste Automarket
Vor putea beneficia de ele cei care au un Beetle produs între 2013 și 2015, un Golf produs între 2010 și 2015, un Golf break produs între 2009 și 2015, un Jetta (2009-2015), un Passat (2010-2013) și chiar un Audi A3 din 2015.

Hyundai nu este singurul producător care vânează clienții Volkswagen. Nu demult, General Motor a anunțat că va lansa versiuni diesel ale modelelor Equinox, Cruze sedan și hatchback pentru a lupta cu produse similare din curtea Volkswagen.

Comentarii (1)

  • Cei de la Vw isi merita soarta! Americanii nu pot trece usor peste faptul ca au fost mintiti de catre Vw, asa ca vor cumpara alte marci.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru