Hyundai pregătește noi modele de performanță în gama N: "Vom avea inclusiv un model electric"

de Daniel Popescu
Miercuri, 22.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a dezvăluit că după anul 2021 va lansa un model de performanță electric în gama N, iar până atunci ar putea pregăti un nou model misterios.

Hyundai își construiește treptat o gamă diversificată de modele de performanță sub brandul N. Primul dintre ele a fost i30 N, urmat la scurt timp de prezentarea oficială a lui Veloster N. În prezent, constructorul sud-coreean face ultimele pregătiri înainte de lansarea lui i30 Fastback N (foto) la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie.

Oficialii mărcii se gândesc deja la viitor și vor decide în curând dacă vor aproba dezvoltarea unui model misterios care a fost observat inclusiv într-o serie de teste pe circuitul de la Nurburgring.

"Există o mașină pe care probabil o vom arăta managerilor în următoarele două sau trei luni. În funcție de situația actuală, am putea primi un acord spontan pentru producție", afirmă Albert Biermann, directorul departamentului de testare a vehiculelor din cadrul Hyundai.

Biermann a refuzat să ofere detalii despre modelul aflat în prezent în stadiu de analiza, însă a dezvăluit că gama de modele N va include la un moment dat și un model electric.

Nu este exclus ca acesta să ia forma unui SUV, însă o decizie în această privință nu a fost încă luată.

"Când ne gândim la mașinile de după 2021 pentru gama N cred că nu putem evita electrificarea. Mai devreme sau mai târziu vom avea un model electric. Este doar o chestiune de timp", a adăugat el.

Prin urmare, gama N a celor de la Hyundai ar putea fi compusă în viitorul nu foarte îndepărtat din 5 modele.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru