Hyundai pregateste un brand premium

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 12.05.2008
Coreenii de la Hyundai preiau modelul japonez si pregatesc lansarea unei marci noi care va acoperi segmentul de lux.

Esential

2010 este anul preconizat pentru lansarea noului brand Hyundai.

Producatorul coreean Hyundai planuieste lansarea unei marci noi de automobile. Noua divizie Hyundai va reprezenta gama de lux a coreenilor sub un nume si un logo nou, preluand modelul japonez: ToyotaLexus, NissanInfiniti si HondaAcura. Noul brand va debuta pe piata chineza in 2010, urmand sa patrunda pe pietele stabile din vest si pe cea americana in urmatorii ani, in functie de succesul inregistrat.

Hyundai studiaza reactia publicului la Genesis Sedan, care beneficiaza si de o sigla proprie. Coreenii ar putea prezenta noul brand utilizand chiar numele si logo-ul lui Genesis care ar reprezenta intrarea pe segmentul premium cu modelul Sedan, urmat de varianta Coupe.

“In 2010, vom lansa oficial numele si logo-ul brandului nostru de lux precum gamele Lexus de la Toyota, Infiniti de la Nissan si Acura de la Honda. Toate modelele noastre de lux vor purta noua sigla”, declara Young-Key Koo in China Daily.

Dong-Jin Kim, Vicepresedintele Hyundai, confirma preocuparea companiei despre lansarea unui brand premium.

“Infiintarea ar putea costa aproximativ jumatate de miliard de dolari care vor fi amortizati in 20 de ani”, sustine Dong-Jin Kim.

Via | Leftlane

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Interesant
    Deci Hyundai vor produce un fel de Audi a lui VW si cum sunt net superiori celor de la VW si aceasta noua masina va depasi cu mult ce ofera cei de la Audi.
    Bravo lor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru