Hyundai Santa Fe - prima imagine oficială a noii generaţii

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 12.03.2012
Hyundai vine la Salonul Auto de la New York cu noua generaţie a lui Santa Fe, supranumită şi ix45, care prezintă noul limbaj de design al mărcii, botezat Storm Edge.

Hyundai Santa Fe a ajuns la cea de-a treia generaţie, care va fi prezentată la Salonul Auto de la New York. Modelul se va numi ix45 în Europa, la fel cum a fost cazul fratelui său mai mic, botezat ix35. Odată cu noua generaţie a acestui model, cei de la Hyundai lansează şi noul lor limbaj de design, numit Storm Edge. Acesta reprezintă o evoluţie a actualului Fluidic Sculpture şi are trăsături futuriste, graţie liniilor mai pronunţate aplicate caroseriei.

Cei de la Hyundai au prezentat doar două imagini teaser ale noului Santa Fe, iar modelul adoptă noua grilă hexagonală a mărcii, alături de tiparul cu trei bare cromate aplicat acestei grile. Atât blocurile optice, cât şi proiectoarele de ceaţă prezintă LED-uri. În ceea ce priveşte motorizările noului model, cei de la Hyundai nu au prezentat detalii despre noile propulsoare, dar ne putem aştepta la versiuni actualizate ale unităţilor prezente în actuala ofertă a lui Santa Fe.

Potrivit unor surse, cei de la Hyundai ar putea oferi din nou trei rânduri de scaune pentru Santa Fe, dotare eliminată în 2009. Debutul comercial al noului Hyundai Santa Fe este aşteptat să aibă loc la finele anului curent.

Via | Autoblog.it

Comentarii (5)

  • pare mai degraba un concept subaru.......
    0 19
  • hyundai si kia arata tot mai bine, vor rupe din clienti de la renault citroen peugeot seat fiat alfa romeo
    17 1
  • Audi le-a dat idei
    S-au inspirat astia mici un pic din marele suces denumit Q7 :) spatele este mai mult decat evident o copie destul de fidela a modelului Audi.

    Masina per total arata bine nu am ce spune, dar reteta succesului sta in eprubeta altcuiva :)

    Stiti vorba aia, daca vrei sa faci ceva de calitate mai bine copiaza pe cineva de succes si nu te chinui sa reinventezi roata!

    Q7-le http://www.themotorreport.com.au/wp-content/gallery/2010-audi-q7/audi-q7_update_2010_18.jpg
    5 20
  • AndreiRN
    Hyundai
    Hyundai e o masina care se vinde singura si dealeri nu reusesc sa le tina mai deloc in loturi.
    In unele locati chiar se fac liste de asteptare pt acest model dovedit fantastic de fiabil.
    Este marca cu cei mai fideli clienti si are si motive serioase pt asta.
    3 6
  • Santa FE
    Un SUV care nu mi-a placut niciodata si se pare ca nici noul model nu-mi va da motive sa-mi schimb parerea.
    1 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru