Hyundai și Kia vor oferi internet în mașinile din Europa începând din 2019: asiaticii au semnat un parteneriat cu Vodafone

de Daniel Popescu
Marti, 13.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai și Kia au semnat un acord cu Vodafone pentru a oferi internet în mașinile vândute pe opt piețe europene începând din 2019.

Constructorii auto pun un accent important pe dezvoltarea unor servicii bazate pe internet, ca parte a planurilor pentru a oferi funcții noi pentru șoferi și pasageri. Ultimul pe listă este Grupul Hyundai Motor, care include mărcile Hyundai și Kia, care a anunțat în această săptămână semnarea unui parteneriat cu Vodafone.

Ca parte a noului acord, Hyundai și Kia vor utiliza platforma Internet of Things a celor de la Vodafone pentru a oferi internet în mașinile comercializate în Europa. Pentru început, serviciile vor fi disponibile începând din 2019 în opt țări europene, și anume Marea Britanie, Germania, Franța, Spania, Italia, Norvegia, Suedia și Olanda.

Prin implementarea noului serviciu, clienții Hyundai și Kia vor avea acces în timp real la informații despre trafic, locurile de parcare disponibile sau locul în care se află mașina.

Hyundai și Kia oferă deja astfel de servicii pe piețele din Statele Unite, Canada și China prin intermediul unor parteneriate asemănătoare cu companii locale de telecomunicații.

Via Hyundai

Comentarii (1)

  • Anonim
    Mult in urma altora dar este un pas in fata !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru