Hyundai Veloster ar putea primi o versiune în cinci uşi

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 26.06.2011
Constructorul sud-coreean Hyundai ar putea da naştere unei versiuni cu cinci uşi a coupe-ului Veloster.

Anul acesta, constructorul sud-coreean Hyundai a venit pe piaţă cu Veloster. Coupe-ul sportiv al asiaticilor şi-a făcut debutul oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit, iar piaţa europeană l-a putut admira în cadrul Salonului de la Geneva.

Cel mai proaspăt model coreean se dovedeşte a fi unul dintre cele mai atrăgătoare maşini ale constructorului din ultimii ani şi dispune de o singură portieră spate, poziţionată pe partea dreaptă care dispune de deschidere tradiţională. Pentru a umple golul provocat de acest compromis, constructorul coreean ar putea lansa şi o versiune cu cinci uşi a lui Veloster. Eunjoo Shin, manager care se ocupă de planificarea producţiei, a confirmat aceste zvonuri într-un interviu dat publicaţiei australiene Car Sales.

În România, Veloster este disponibil de la 20.141 de euro şi vine echipat cu o unitate de 1.6 litri cu injecţie directă care produce 140 de cai şi 167 Nm. Coupe-ul poate fi comandat alături de o transmisie manuală sau împreună cu noua cutie automată cu dublu-ambreiaj.

Via | CarSales

Comentarii (4)

  • hyundai
    "copy cat" automaker
    deci sa recapitulam...

    "filosofia"de design "Fluidic sculpture" copie "Kinetic design"
    hyundai ix35 copie ford kuga
    hyundai curb copie nissan juke
    hyundai veloster copie vw scirocco
    hyundai avensis -un avensis mai prelins
    etc. etc

    si care-i faza... veloster ?!! mai sa fie, coreeni s-au italienizat... oare isi schimba si religia? coreeni astia ar vinde-o si pe mama lor pentru bani!

    sa spunem lucrurilor pe nume... numele cu rezonanta latina e doar o diversiune sa nu ne gandim ca e copie dupa masina teutona, scirocco
    8 4
  • hyundai
    erata
    hyundai grandeur - copie avensis
    7 4
  • jaques
    Nu trebuie decat sa-i mai puna o usa!Are deja 4!
    2 0
  • linia farurilor cu spoilerul e copiata de la ds3. in schimb disegnerii de la kia fac traba mult mai buna
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru