Salonul Auto de la Geneva 2018

Hyundai Vision Concept: asiaticii pregătesc un concept care va indica linia de design a viitoarelor modele

Publicat Miercuri, 28.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Hyundai Vision Concept: asiaticii pregătesc un concept care va indica linia de design a viitoarelor modele - Poza 1
Hyundai va prezenta în luna martie Vision Concept, un vehicul al cărui design va sta la baza tuturor modelelor de serie pe care constructorul sud-coreean le va lansa în viitor.

Salonul Auto de la Geneva care își va deschide porțile la începutul săptămânii viitoare are o importanță majoră pentru Hyundai.

Constructorul sud-coreean a anunțat că va prezenta oficial Vision Concept, un concept care va sta la baza tuturor modelelor pe care Hyundai le va lansa în viitor, nu numai din punct de vedere al designului.

"Toate viitoarele modele Hyundai vor fi bazate pe noua temă, care va armoniza elemente cheie de design, proporțiile, arhitectura, stilul și tehnologia. Vrem să integrăm moștenirea sportivă și designul distinctiv al brandului pentru a crea mașini care să arate bine", menționează Hyundai în cadrul unui comunicat de presă.

Pentru moment, Hyundai nu a publicat nicio imagine cu noul concept și nu a oferit niciun fel de alte detalii despre acesta, astfel că păstrează toate amănuntele pentru săptămâna viitoare.

Pe lângă Vision Concept, standul Hyundai de la Geneva va include și 3 SUV-uri cu care sud-coreenii speră să mărească baza de clienți: noul Kona Electric cu autonomie de până la 470 de kilometri, noua generație Santa Fe și modelul electric cu alimentare cu hidrogen Nexo.

Via Hyundai


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru