Iata ce poate Tata!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 31.05.2006
De fapt, nu chiar indienii de la Tata, ci casa italiana Idea, care a colaborat cu constructorul asiatic pentru crearea unui concept crossover. Rezultatul este insa unul foarte interesant.

Dupa ce au anuntat recent fabricarea masinii de 1800 de euro, indienii de la Tata trec pe cealalta latura a industriei auto, prezentand la Madrid un concept interesant, botezat simplu “Tata Crossover”.

Show-car-ul nu se afla la prima aparitie publica, fiind prezentat si la Geneva, unde a fost ignorat insa, din cauza celorlalte nume grele prezente la Salon. Oricum, Tata Crossover este un concept atractiv care incearca sa combine capacitatea si versatilitatea unui off-roader cu dinamismul si securitatea unui model de sosea.

Caracteristicile de design apartin casei italiene Idea, aceasta fiind explicatia imaginii fresh a modelului care poarta sigla constructorului indian. Este adevarat, nu aduce nimic nou in peisajul general al conceptelor europene, insa daca promoveaza noua imagine a companiei, noul Crossover ar putea avea succesul scontat in cativa ani.

Comentarii (2)

  • super misto /vreau si eu una/de unde se iasi cu cat?!
    0 0
  • super tare masina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru