Iata conceptul Citroen pentru Frankfurt!

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.08.2007
Coupe cabriolet-ul C-Airscape este premiera pe care Citroen ne-o pregateste pentru Salonul Auto de la Frankfurt.

Avalansa de noi modele si concepte, care prefigureaza premierele mondiale de vor avea loc la Frankfurt, continua. Acum este randul celor de la Citroen sa ne uimeasca cu un concept pe care lumea auto il anticipa de mult timp.

Constructorul francez va aduce la Frankfurt un coupe-cabriolet botezat C-Airscape. Cabriolet-ul francez va fi echipat cu un acoperis soft-top si va oferi loc pentru patru pasageri. Potrivit specialistilor, noul concept va anticipa probabil liniile de design ale noii generatii C5, sedan-ul francez fiind asteptat sa debuteze tot in septembrie sau la Salonul de la Geneva de anul viitor.

Nu exista zvonuri despre o posibila versiune de productie a conceptului C-Airscape dar fiindca C3 Pluriel este singurul model decapotabil din gama constructorului francez, este foarte probabil ca Citroen sa se gandeasca la o astfel de varianta.

Automarket va va tine la curent cu noi informatii despre conceptul C-Airscape imediat ce constructorul francez va publica un comunicat de presa oficial.

Comentarii (20)

  • prudentul
    bravo
    Superb modelul, foarte bine echilibrat (vizual vorbind). Sper sa faca si coupe-ul cu acoperisul ceva mai inaltat (capota joasa da bine la concepte, dar in productia de serie mai trebuie sa tii cont si de ergonomie).
    0 0
  • Jaguar S-type
    in sfarsit...
    Citroen ar putea rupe "gura targului" cu masina aceasta coupe cabriolet.Design superb,f modern si elegant...imi pare rau ca nu sunt un fan al achizitionarii autoturismelor noi,mai bine zis imi iau doar second-handuri din cauza deprecierii f mari al celor noi,ca as fi luat un Citroen ca acesta.
    Apropo,doresc sa iau un Jaguar S-type din 2000 3.0 , foarte ieftin din Germania,la doar 7,000 euro (mobile.de)...imi poate spune cineva daca sunt de calitate?Am auzit ca antifonarea e f proasta si suna motorul inauntru ca o dacie...ma rog...
    O zi buna!
    0 0
  • ..
    mama ce frumoasa e
    0 0
  • JAG
    Eu in locul tau as lua Jag-ul cu ohii inchisi as verifica doar sa nu fi fost pocnit rau sau sa aiba belele motor-transmisie ca in rest.....e un Jaguar!Si l-as lua chiar dak ar suna ca un Trabant!Pretul e cam jos si asta e ciudat...
    0 0
  • bradshow
    te omoara intretinerea
    ca sa nu spun ca Jaguar este doar pe benzina la motoare de peste 2500cmc...daca ai peco cumpara-l..un jaguar din 2002 este 3000-4000lire in Anglia...nu sunt stricate, sunt bune dar pretentioase...ca sa nu mai zic ca daca il iei din Germania la 7000 la un motor de 3000 ai sa platesti ceva taxa avand in vedere ca din 2000 se poate sa nu aibe nici euro 3...asa ca mai gandeste-te...jaguar e o masina de smecheri
    0 0
  • Pacat ca este doar concept si pana(daca) va fi destinat productiei isi va pierde din originalitate.In orice caz, mie imi place foarte mult
    0 0
  • citroen
    foarte frumos citroenul dar spatele aduce putin a BMW
    0 0
  • Jaguar
    nu-l lua. mi se pare suspect de ieftin. daca are euro 3 sigur e teapa, si oricum intretinerea e enorma.
    0 0
  • Jaguar S-type
    pt cei care mi-au raspuns la S-type
    am vorbit acum cu un prieten din Germania care mi-a spus ca masinile cu motoare mari de peste 3,000 au preturi mici pt ca au prea mari taxe,se referea la impozit si asigurarea anuala,care se invart pe la 2,000 euro anual,mai ales ca masina are 7 ani.Mi-a mai spus ca pretul este unul normal,iar daca va uitati si voi pe mobile.de veti vedea ca sunt vreo 10 S-type cu preturi intre 7 si 8,000 euro.
    Cat despre taxa de prima inmatriculare...sa nu uitam ca suntem la 3 luni de 2008 cand se va schimba taxa,si ma gandesc ca va fi cam jumatate din cat este acum ( 4730 euro care defapt sunt vreo 5,000 euro daca socotim la schimbul valutar din oct 2006)
    Ma gandesc serios sa o iau,abia astept luna septembrie cand am concediu ca sa pot pleca dupa ea.
    O zi buna tuturor
    0 0
  • Andrei
    BMW ?
    Din spate si din lateral e BMW toata ziua, naspa
    0 0
  • mishu...
    ATENTIE MARE...!!!
    sa te interesezi sa aiba euro 3 inainte sa o iei,ca la nemti d3 respecta euro3 ,la noi nu este euro 2 sa nu te tapuiesti,ai grija,suna la rar shi da-le codu motor.iti spun din propria experenta vand piese auto din dezmembrari..www.dezmembrari.ro parc automac bn.masina ii cool,ai grija.bafta ciao
    0 0
  • Danutzky
    OMG
    UN CITROEN FRUMOS :o... numi vine sa cred. intradevar e jumate bmw , dar arata bine rau
    0 0
  • off-topic...tot despre Jag
    E cool masina, foarte cool, insa e modelul cu platforma de la Ford Mondeo, platforma care nu a fost varful in acel moment, adik a mai dai si probleme unora, motorul nu cred ca e conceput de Ford, nu vreau sa ma pronunt daca nu stiu, dar platforma e de Ford Mondeo. Da, ai grija cu norma de poluare, Euro 3 sa fie. In rest, n-am ce zice, masina e ok din multe puncte de vedere..si pretul de achizitie asta e, asa si tb sa fie, e de lux, dar e un model de clasa medie nu limuzina de clasa lui X-Type. Stima !
    0 0
  • da
    Multi s-au inspirat dupa Citroen ! Vezi cazanele germane......
    Oricum , Citroen a fost intodeauna o masina aparte , cu multa personalitate......
    Suspensia , ce mai vb.......motoarele.....
    0 0
  • frumos
    ..nu ma dau in vant dupa conceptele francezilor in general.. dar asta arata chiar bine...
    0 0
  • Designul citroen a placut dintotdeauna publicului de toate genurile...un cabrio chiar nu aveau..era singura gama care lipsea...asa ca sunt de parere ca o sa o puna in serie..
    Cat despre off-topic, despre Jaguar...Eu nu sfatuiesc pe nimeni sa isi ia...Eu am una la vanzare X-type 2007 si nu m-a impresioneaza deloc...e numai plastic cu finisari proaste...iar motorul e destul de slabut pentru ca e diesel 2,2 cu toate ca are 175 CP.
    Cu respect.
    0 0
  • florin
    superba masina,tot respectu pt PSA si tineti-o tot asa
    0 0
  • Architrion
    Superba intr-adevar
    De altfel Citroen a fost si este un etalon si un varf in design-ul auto!
    0 0
  • AndreiRN
    Seabring Chrysler
    Ce mult seamana cu modelul Seabring de la Chrysler. Francezi copiaza???
    0 0
  • Andrew
    Frumos
    Nu-mi plac modelele cabrio(sunt aspiratoare de praf), dar acest model arata foarte bine. Daca vor produce si versiuni capotate cu 2 si 4 portiere cu siguranta va fii un succes. Dintre firmele franceze Citroen si Peugeot au facut masini frumoase pe cand Renault-ul mai lasa de dorit.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru