Iata cum va arata Audi R8 Spider

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.07.2007
Viitorul Audi R8 Spider va imprumuta motorizarile variantei coupe insa designul va suferi cateva modificari.

Zvonurile despre o posibila varianta decapotabila a supercar-ului R8 sunt din ce in ce mai aproape de a deveni realitate. Un site britanic care se afla in stranse legaturi cu echipa oficiala de design a celor de la Audi a prezentat o prima schita a viitorului R8 Spider.

Acesta va veni echipat cu un acoperis detasabil de tip Targa si nu va folosi unul hard-top care ar fi necesitat mai multe modificari ale caroseriei si ar fi fost mult mai greu. In spatele scaunelor vor exista doua prize de aer care vor ajuta la ventilatia motorului pozitionat in spatele masinii. In portiere vor fi inserate inca doua prize de aer mult mai mici insa in comparatie cu cele ale modelului actual.

Varianta decapotabila a lui R8 este asteptata sa debuteze in 2009, urmand sa fie echipata cu acelasi motor regasit pe modelul RS4: un V8 de 4.2 litri si 420 cai putere. Este posibil ca R8 Spider sa primeasca si un motor V10 de peste 500 de cai putere imprumutat de la LAmborghini Gallardo si poate un TDI care sa promoveze succesul obtinut de bolidul de curse R10.

Comentarii (8)

  • Audi
    Audi uimeste in fiecare zi. R8 Spyder arata bestial, chiar daca deocamdata e doar un desen, iar fiecare nou model e o lovitura grea pentru concurenta. Urmeaza A1 si A7 :)
    0 0
  • Nu
    Ce-i pocitura asta ? Audi facea masini mai frumoase....... Sper sa ramina doar un proiect(prost)
    0 0
  • JackCrow
    vaiiiiiiiiiiiiiiiiii
    vai de .......... cum arata masina asta le baga in buzunar pe multe masini .... ar putea concura lejer cu celelalte masini de tip ferarri , lamborghini ....
    0 0
  • :|
    Alex...asta e pocitura pt tine?...eu cred ca masina asa e chiar prea marfa.
    0 0
  • w0w
    OMFG !! cat de tare poate sa fie :-s
    0 0
  • daniel
    :-o
    nici nu se poate compara cu lamborghini, daramite sa il concureze...
    0 0
  • inginerul
    normal ca nu concureaza lambo
    cum sa concureze audi cu lamborghini daca ei le fac.pai doar nu sunt prosti sa isi taie craca de sub picioare.tot asa cum si VW nu concureaza cu Audi si nici Mercedes cu Maybach
    0 0
  • Devereaux
    alex ala nu stie ce e aia masina si putere in primu rand ... in al doilea ba frate cum or face astia de la audi bmw de scot modele asa nam vazut astia de la dacia sta 10ani sa scoata ceva si ala varza si astia scot 10 modele pe an si alea numa unu si unu r8-u asta e criminal numa' la 6 mii as sckimba si numa in 250 as merge ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru