Iata noul Hyundai Genesis Coupe!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 17.03.2008
Au aparut primele imagini cu noul model Hyundai Genesis Coupe, pregatit pentru lansarea oficiala la New York.

Esential

215 CP este puterea versiunii de baza a noului model Hyundai Genesis Coupe.

Genesis Coupe reprezinta ultima noutate a coreenilor de la Hyundai. Noul model poate fi vazut in premiera gratie unui grupaj de fotografii semi-oficiale scapate pe internet.  Producatorul coreean a pregatit versiunea coupe a modelului Genesis pentru a o prezenta la deschiderea portilor Salonului Auto de la New York.

Genesis Coupe este dezvoltat din conceptul prezentat anul trecut  la salonul auto de la Los Angeles.  Versiunea coupe reprezinta a doua aparitie din gama, dupa versiunea sedan. In acelasi timp, Genesis este primul model Hyundai prevazut cu tractiune pe spate. 

Desi inca nu exista informatii oficiale, se pare ca versiunea de baza a lui Genesis Coupe va fi motorizata de un propulsor de 2.0 litri supraalimentat de 215 CP, ajungand ca versiunea de top sa fie administrate prin intermediul unui propulsor V6 de 3.8 litri si 300 CP, dupa unele surse, 380 CP dupa altele.

Ramane sa asteptam comunicatul oficial al companiei pentru a sti exact cata putere a rezervat Hyundai noului Genesis Coupe.

Printre detaliile tehnice se vehiculeaza si prezenta franelor Brembo.

Din imagini observam ca noul model pastreaza liniile de design existente in versiunea concept, singurele modificari aduse in versiunea de serie fiind capota din fibra de carbon, inlocuita cu una normala, si redimensionarea prizelor de aer din partea frontala.

Via | WorldCarFans  

Comentarii (25)

  • nice
    N-arata rau!
    0 0
  • daniromail
    Arata bine
    Imi place cum arata. E un pas inainte fata de actualul Coupe care este pe strazile noastre.
    0 0
  • super
    arata f.bine,vreau si eu una.
    0 0
  • ce bine seamana cu lexus
    0 0
  • chiftea de masina
    Nu este nici un pas inainte.. poate inapoi... fata imprumutata de la lexus IS250 si spatele de la Infinity G35... Conserva de masina...
    0 0
  • :)
    a se observa si calitatea plasticului (turometru)
    0 0
  • numai specialistimasina arata bine. ce schimbare asa de mare trebuiau sa faca proiectantii? sa nu-i faca usi ? sa nu-i faca bot , sa nu-i puna roti?In general masinile arata la fel ( IN GENERAL) ma refer al forma pe un anumit segment de clasa.restul este treaba de preferinte.daca iti place o marca o sa-ti placa si modelele mai putin reusite.any way .orice noutate este binevenita.
    0 0
  • Arata foarte bine
    Chiar daca seamana cu Lexus IS si Infinity G35 tot bine arata. Sper sa nu ramana o sportiva ieftina, iar motorul ala de 380CP nu prea cred ca o sa fie pus pe masina.
    0 0
  • arata bine!!
    0 0
  • Sigla s-o schimbe, mama!
    Nu-mi place sigla - dar masina arata excelent
    0 0
  • frumoasa
    imi place,dar costa
    1 0
  • mmmm
    Astept sa vedem cate stele o sa aiba dupa EuroNCap......ca pana acum toate modelele coupe de la Hyundai au fost....unt!Design-ul nu e rau, dar....vedem,probam , apoi n dam cu parerea.
    0 0
  • tiburon
    daca pana acum nu am avut motiv sa'mi schimb v6'le doar pt ca modelul 2007 are facelift, acum clar ma bate gandul, cat despre dobitocul de mai sus care o compara cu o conserva, ar face bine sa se documenteze inainte sa se umple de maro pe sub nas; nici eu nu ma asteptam la prea multe perfomante, si am ramas uimit de cum sta pe drumurile virajate si de testele facute pe la auto motor und sport : la circuit are o secunda in fata bmw'ului e46 323Ci...fiind concurent direct, poate la o liniuta nu reuseste foarte mult, dar nu in asta consta totul, cat despre safety...hehe, masina are 1510kg (V6'le) si niste ramforsari cat casa poporului!
    1 0
  • sicaxxx
    vreau si eu 2
    eu vreau 2 dastea :)
    0 0
  • nice
    Fainuta masina, are niste linii intereante, cu siguranta sportiva.Iar in leg cu siguranta....sa fim seriosi, la masina asta o sa va simtiti piciorul drept cam greu:),ce mai conteaza cate stele va avea la EuroNCap,la 200 km/h nu te mai salveaza nici 10 stele!!Stelele astea sunt doar de publicitate, am vazut mercedes cu o caruta de stele facuta zob la 120 km/h.deci tot factorul uman isi are rolul important.O precizare in leg cu acest Hyundai Genesis Coupe.....ca ceapa arata jentile alea, nu i se potrivesc deloc!!
    0 0
  • hyundai
    profil de supra, spate de lexus... in fata ceva nu-mi palce... si cred k grila, in rest ok. prob e ca cei de la hyundai cer niste preturi absurde, si am sa vad cum acest model incepe de la 20 de mii, cand din 2006 iti cumperi un 3 coupe. numa bine
    0 0
  • andrei
    mishto
    mashina rata f bine...kiar dak are unele elemente asemanatoare concurentei...da tot arata bine;), bani sa avem sa o cumparam;) in rest toate bune:D
    0 0
  • NUUUUUUUUUU
    DOAMNEEEEEEE SA NU O STRICE IN HALU ASTA :|. deci coupeul e visul meu, da pana apuc sa mio iau vad k isi bat astia joc de ea :|
    0 0
  • hyundai
    postez si eu o parere aici deoarece am avut un hyndai ,mai exact un accent 1,5 crdi,si vrea sa precizez ca MOTORUL era excelent adica 110 cp la un diesel de 1,5l...am condus multe tipuri de masini la viata mea ,dar asta...le intrecea pe toate raport motor-performante...interiorul era intradevar ieftin,am fost zilele trecute intr-un hyndai new coupe ,nu cel prezentat aiai iar in dotarea de serie ...are piele in interior si o gramada de alte extrase care nu le gasesti pe unele masini sport consacrate.In final eu zic ca hyundai e pe drumul cel bun : raportul pret calitate-performante este excelent fata de alti competitori din domeniu.
    0 0
  • Rica SM
    gata cu atata Lexus
    m-am saturat de atata Lexus. orice masina apare, se trezesc cativa talentati in automobilism sa compare cu Lexus. Nu mai pot scoate constructorii masini de frica carcotasilor de Lexus. Lexus peste tot, Lexus in stanga, Lexus in dreapta...Lexus...Lexus. Va amintesc cateva dintre comparatiile talentatilor mai bine zis habarnistilor cu Lexus: Noul Mondeo, BMW seria 5, Toyota Corolla, Noua Mazda 6, Noul Honda Accord, Saab 9-3, Lanser Evo 10 (???) , si acum si Hiunday Coupe...CE CRETINI...Doamne Doamne...mai taceti naibii!!!
    1 0
  • pagelee
    ce masina:))
    spatele arata bine..Designer=nota 4..ce sa vorbesc de botul masini ..au vrut sa copieze ceva de la mercedes,geamul de langa usa seamana cu cel de la BMWnu va avea succes la vanzari
    0 1
  • poza 10
    DOAMNE CAT DE NASOL ARATA IN POZA 10!!!
    0 1
  • gogu infologu
    sa citim mai bine
    pentru nenea Robert Gheorghe, prima masina Hyundai a fost cu tractiune spate, era o licenta dupa un model Ford. Pana anul trecut exista in gama Hyundai modelul Equus sau Centenial pe alte piete, tot cu tractiune spate. Insa si acesta era o licenta a unui model Mitsubishi... mai corect ar fi spus, primul model cu tractiune spate dezvoltat in totalitate de Hyundai
    0 0
  • gogu infologu
    pareri aiurea
    nu are rost sa ma leg de parererile aiurea postate aici unu la mana - nivelul de cultura al majoritatii lasa de doritdoi - romanii intotdeauna s-au priceput la toatetrei - mai stiti ce se spunea acum 10 - 20 de ani despre lexus si infiniti? nu fiindca erati in scutece
    0 0
  • Marius
    super masina dar...
    eu vas recomanda un lexus is e mai tare si pretu nu difera prea mult. are un prieten de al meu un hyundai Genesis cupe si la preima vedere arata foarte bine la interior cit si la exterior dar lasa de drit moterul .Dar daca o modifici e super tare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru