Ibiza Adorada, primul Seat unicat creat in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.05.2008
Dip Motors, dealerul Seat din Brasov, a creat Ibiza Adorada, un exemplar unicat al hatchback-ului spaniol.

Impulsionat de recunoasterea obtinuta din partea uzinei din Martorell, pentru rezultatele obtinute in anul 2007, dealerul SEAT din Brasov, Dip Motors, a dezvoltat un exemplar unic Ibiza, botezat Adorada.

Exemplarul unicat Adorada are un aspect exterior care il diferentiaza clar de orice alta masina de serie. Culoarea unicat, „Dip Purple-Metallic”, creata special pentru acest autoturism de catre echipa de vopsitorie a Dip Motors, scoate in evidenta liniile dinamice ale modelului Seat Ibiza, in timp ce jantele Borbet „powder-black”de 15 inch vin in completarea aspectului sportiv.

Jantele Borbet au fost alese in spiritul colaborarii dintre celebrul producator si divizia Seat Sport, care se ocupa de prezenta spaniolilor in cadrul Campionatului Mondial de Turisme (WTCC). La exterior sunt de remarcat geamurile laterale, luneta si stopurile fumurii, care se integreaza perfect in eticheta „unicat” atribuita exemplarului Ibiza.

Cristian Tion, directorul de vanzari al Dip Motors, descrie conceptul care a stat la baza realizarii acestei masini astfel: "Ideea crearii unui autoturism unicat, bazat pe un model Seat, exista deja in cadrul echipei noastre de ceva timp.

A fost insa nevoie de inca un impuls pentru a pune in aplicare toate ideile noastre. Obtinerea trofeului Seat Go a fost acel imbold care ne-a mobilizat sa realizam o premiera in randul distribuitorilor Seat din Romania: un autoturism unicat; pe care noi l-am botezat Adorada.”

Dealerul constructorului spaniol in Brasov a obtinut trofeul Seat Go pentru activitatea desfasurata in anul 2007. Distinctia este oferita in fiecare an de uzina din Martorell distribuitorilor cu rezultate deosebite. Dip Motors primeste pentru a doua oara aceasta distinctie, primul trofeu fiind inmanat in anul 2004.

Tion a mai adaugat ca „alegerea modelului de baza a fost destul de simpla: Ibiza este modelul Seat cel mai popular si mai longeviv, ajuns anul acesta la cea de-a cincea generatie, iar notorietatea sa ne-a determinat sa cream o varianta cu adevarat speciala. Nici alegerea denumirii de „Adorada” nu a fost una intamplatoare, ea venind sa sublinieze legatura dintre masina si posesorii ei.”

Seat Ibiza Adorada a fost prezentata in premiera mondiala ieri la standul Seat/Dip Motors din cadrul Brasov Auto & Accesorii Show 2008, unde promite a fi una dintre principalele atractii.

Comentarii (1)

  • prudentul
    i-auzi aici...
    (...a fost prezentata in premiera mondiala ieri la standul Seat/Dip Motors din cadrul Brasov Auto...). NORMAL!!! Că doar n-o să fie prezentată în premieră mondială la Salonul Auto Internaţional din Tegucigalpa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru