I.DE.A. aduce la Geneva conceptul Era

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.02.2009
Publicul care se va afla saptamana viitoare la Geneva va avea ocazia sa admire live debutul conceptului sportiv I.DE.A. Era.

Salonul Auto de la Geneva este o buna ocazie de afirmare si pentru actorii anonimi din industria auto.

Este cazul celor de la Institutul I.DE.A, o companie de inginerie si consultanta, care in luna mai a anului trecut atragea atentia presei auto cu un concept dezvoltat in 30 de zile. Roadster-ul a fost creat atunci pentru a celebra 30 de ani de existenta I.DE.A, insa italienii au fost de parere ca pot da nastere unei versiuni imbunatatite a conceptului.

Astfel, in cadrul Salonului de la Geneva, vom asista in premiera mondiala, la dezvaluirea noului concept Era, o derivatie a roadster-ului de anul trecut. Vedeta standului I.DE.A a primit un set de usi cu deschidere verticala, o caroserie mai robusta, un sasiu tubular si linii mai sportive.

Momentan nu exista zvonuri despre o posibila versiune de productie, aceasta decizie urmand sa fie influentata doar de reactia publicului de la Geneva.

via | Autoblog

Taguri: , Concept, Era, Idea, sport

Comentarii (1)

  • este parca mult prea concept
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru