Feedback

Iese Ghosn, intră Senard: noul președinte Renault va deveni director în cadrul Nissan

Publicat Marti, 05.02.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Iese Ghosn, intră Senard: noul președinte Renault va deveni director în cadrul Nissan - Poza 1
Nissan pregătește “concedierea formală” a fostului președinte Carlos Ghosn, în cadrul unei ședințe extraordinare a acționarilor ce va avea loc pe 8 aprilie. Tot atunci, Nissan va propune ca noul președinte Renault, Jean-Dominique Senard, să devină director în cadrul său.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
La sfârșitul lunii ianuarie, Jean-Dominique Senard, fostul CEO al Michelin, a devenit noul președinte al Renault, în timp ce Thierry Bollore a fost promovat ca CEO după ce Carlos Ghosn a demisionat din cele două funcții pe care le avea la constructorul francez.

Senard se pregătește să ocupe și o poziție de director în cadrul Nissan, după ce constructorul a anunțat că va aproba acest demers într-o ședință ce va avea loc pe 8 aprilie.

În aceeași ședință, Nissan va aproba și “concedierea formală” a lui Carlos Ghosn, fostul său președinte, aflat acum în arest la Tokyo.

Ghosn a fost acuzat de mai multe nereguli financiare ce au prejudiciat Nissan, astfel că a fost reținut în luna noiembrie a anului trecut.

Via Reuters


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru